Κάκος: “Υπάρχει παράβαση στο πέναλτι της ΑΕΚ”

0
skyline

«Το VAR είχε τρεις καθοριστικές παρεμβάσεις» είπε αρχικά και συνέχισε, εξηγώντας αρχικά για το πέναλτι της ΑΕΚ… «Υπάρχει παράβαση πέναλτι με τον τερματοφύλακα να ανατρέπει τον επιθετικό. Ο διαιτητής δεν το είδε, αλλά το VAR τον διόρθωσε. Σωστά έδωσε το πέναλτι και σωστά έδωσε και κίτρινη στον τερματοφύλακα για επικίνδυνο παίξιμο».

Για το ακυρωθέν γκολ του Παμλίδη: «Είναι δύσκολη περίπτωση, πολύ οριακή για το βοηθό και παίρνει λάθος απόφαση. Το VAR όμως διορθώνει την κατάσταση και σωστά το γκολ ακυρώθηκε».

Για τη φάση που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο ΠΑΣ: «Είναι ένα πέσιμο του επιθετικού του ΠΑΣ, ο αμυντικός έχει προλάβει να τσιμπήσει τη μπάλα και δεν υπάρχει κάτι αντικανονικό. Ο τερματοφύλακας μπλοκάρει τη μπάλα, χωρίς πρόθεση από το συμπαίκτη του, οπότε σωστά άφησε ο διαιτητής το παιχνίδι να εξελιχθεί».

Για το γκολ του Ελευθεριάδη που ακυρώθηκε: «Είναι ένα γκολ που δεν ακυρώθηκε από το βοηθό, που έκανε λάθος. Δεν ήταν και τόσο οριακή εδώ η φάση. Το VAR λειτούργησε και διόρθωσε το λάθος. Στον αγωνιστικό χώρο, είναι πιο δύσκολο από την οθόνη που βλέπουμε εμείς, να το δεις άμεσα».

 

Πηγή: sdna.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube