Φυτανίδης: “Η Μπράγκα είναι δύσκολος αντίπαλος”

0
skyline

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Σωκράτης Φυτανίδης, μίλησε στην εκπομπή Overlap και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Στέφανο Αβραμίδη για τον προπονητή της αντιπάλου στον σημερινό αγώνα, , Κάρλος Καρβαλιάλ.

Για την συνύπαρξή του με τον Καρβαλιάλ στον Αστέρα Τρίπολης ανέφερε : “Μπορεί η ομάδα να μην τα πήγε καλά, όμως ήταν εξαιρετικός προπονητής. Μεθοδικός που ακολουθεί πολύ την τεχνολογία. Έξυπνος άνθρωπος που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ομάδα του. Έχει καθημερινή επαφή με τους παίκτες, είναι ένας χαλαρός άνθρωπος που όμως μπορεί να γίνει και σκληρός”.

Τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε ανέλυσε λέγοντας :“Δούλευε με έξυπνες τακτικές, υψηλές εντάσεις και αυτοματισμούς. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο προπονητή που πάνω από όλα ζητάει μεγάλη πίεση”.

Θα παίξει σε υψηλό τέμπο η ομάδα του. Του αρέσει έτσι. Οι αποστάσεις των γραμμών θα είναι κοντά. Του αρέσει να επιτίθεται και από τον άξονα και από τις γραμμές”, ήταν τα λόγια του 36χρονου αμυντικού όσον αφορά την τακτική που ίσως ακολουθήσει η Μπράγκα στον σημερινό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, για να προσθέσει “Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ελληνική ομάδα”.

Κλείνοντας αν οι Έλληνες παίκτες μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο των ομάδων του εξωτερικού δήλωσε:“Για να φτάσει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σε τέτοιο επίπεδο όπως του εξωτερικό πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, όπως εγκαταστάσεις. Θα μας πάρει καιρό όμως οι μεγάλες ομάδες δείχνουν πως λειτουργούν σε αυτά τα πρότυπα.

 

Πηγή: over-fm.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube