Κονέ: «Θα συνέχιζα στην ΑΕΚ…Δεν θα σταματούσα»

0

Όλα όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ στην συνδρομητική τηλεόραση για το αποψινό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova

«Το σκέφτηκα καλά που σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Ηταν δύσκολη απόφαση. Όταν το ανακοινώνεις είναι πιο δύσκολο, γιατί με τα μηνύματα που σου στέλνουν το καταλαβαίνεις ότι σταμάτησες. Οι δικοί μου άνθρωποι, επειδη στη ζωή μου ήταν πάντα εγωιστής, μου είπαν να κάνω ό,τι νιώθω. Ετσι ένιωσα έτσι έκανα. Ηθελα να σταματήσω σε ένα υψηλό επίπεδο. Να μη συνέχιζα για τα λεφτά, τη δόξα και να έπαιρνα τη θέση ενός νέου παιδιού, επειδή ειμαι πιο έμπειρος».

Αν ερχόταν μία πρόταση από την ΑΕΚ θα συνέχιζε το ποδόσφαιρο;

«Ναι θα συνέχιζα στην ΑΕΚ! Δεν θα σταματούσα! Την περίμενα μέχρι την τελευταία ημέρα. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις, αλλά θεωρήθηκε καλύτερο να μην προχωρήσουμε. Εχω απίστευτο σεβασμό προς όλους σε αυτή την ομάδα. Περίμενα γιατί γυρίζοντας από την Αυστραλία θα επέστρεφα σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Δεν έγινε για πολλούς λόγους, δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα πράγματα. Ηταν μια απόφαση και των δυο πλευρών. Αν το πάρουμε τελείως ποδοσφαιρικά τα δυο τελευταία χρόνια δεν είχα τις εμφανίσεις και τις συμμετοχές. Η ΑΕΚ κάνει πρωταθλητισμό. Θα χρειαζόμουν χρόνο για προσαρμογή. Δεν μπορούμε να πούμε στον κόσμο να περιμένει τον Κονέ και τον κάθε Κονέ, πότε θα είναι έτοιμος. Επειδη κι εγώ δεν μπορούσα να δώσω κατευθείαν όσα θέλω και η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό, δεν μπορούσε να προχωρήσει. Το δέχθηκε η ομάδα, το δέχθηκα κι εγώ και προχωράμε».

Για την επόμενη ημέρα του και τη φιλοδοξία του να γινει προπονητής;

«Η ΕΠΟ διοργανώνει για πρώτη φορά ένα γκρουπ παικτών, είμαστε 20 παιδιά, ώστε να ξεκινήσουν την προπονητική από το ΟΥΕΦΑ Α. Εχοντας ενημερωθεί από το Μάιο, το σκέφτηκα και αν δεν συνέχιζα στην ομάδα που θέλω, να πάρω μέρος. Ηταν κάτι πολύ όμορφο που έκανε η ΕΠΟ. Είναι ώρα για εμάς τους ποδοσφαιριστές να βάλουμε σε μία τάξη τις ιδέες και τις εμπειρίες μας ώστε να γίνουμε καλοί ποδοσφαιριστές».

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube