Αρσενιάδης στο inAEK.com: “Δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε” – Το σχόλιο για τον επόμενο αγώνα!

0
skyline

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ Κώστας Αρσενιάδης, μίλησε στο inAEK.com, μετά τη νίκη της Ένωσης επί του Πορφύρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τη 2η αγωνιστική της Volleyleague. 

Αναλυτικά:

Το σχόλιο του για την αναμέτρηση: “Όταν κερδίζεις είναι πάντα ωραία. Άλλωστε, ο σκοπός είναι η νίκη. Δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε, όμως στη διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποια πολύ καλά διαστήματα. Αποδώσαμε στο μπλοκ άμυνας σε κάποια σημεία κλειδιά, που αυτό βοήθησε πολύ στην εξέλιξη του αγώνα.”

Για τον επόμενο αγώνα απέναντι στη Θέτιδα, ο προπονητής της ομάδας δήλωσε: “Ο επόμενος αγώνας έχει άλλο ειδικό βάρος. Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα από τις πολύ δυνατές του ομίλου. Είδαμε ότι στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό, η νίκη κρίθηκε στα σημεία. Αυτό δείχνει ότι ειδικά στην έδρα της η Θέτιδα είναι στο τοπ επίπεδο. Αυτό και μόνο δείχνει την δυσκολία του παιχνιδιού. Εμείς θα πάμε χωρίς άγχος, και θα εφαρμόσουμε την τακτική μας.”

Αναφορικά με την προσθήκη της Iosia Norene ο προπονητής δήλωσε: “Σήμερα ήρθε στην Ελλάδα. Θα είναι διαθέσιμη την επόμενη αγωνιστική”.

Επιμέλεια: Φρίξος Νικολουλόπουλος

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter