Μπάσκετ: Πήρε Άτκινς η ΑΕΚ!

0
skyline

Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, που έφτασε σε συμφωνία με τον Ντάριον Άτκινς για την ερχόμενη σεζόν. Ο παίκτης είναι στην Αθήνα.

Κίνηση-έκπληξη από την ΑΕΚ με Ντάριον Άτκινς! Η Ένωση τις τελευταίες μέρες αναζητούσε έναν παίκτη για τις θέσεις των ψηλών, με την περίπτωση του 28χρονου να ξεχωρίζει στο μπλοκάκι του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στην ΑΕΚ αναζητούσαν, τις τελευταίες μέρες, έναν παίκτη που θα έχει αθλητικά προσόντα και θα αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών, με το όνομα του 28χρονου φόργουορντ να είναι ένα από εκείνα που ξεχώρισαν αμέσως.

Για το λόγο αυτό η ΑΕΚ προχώρησε τις διαδικασίες και μάλιστα έφτασε σε συμφωνία μαζί του για την ερχόμενη σεζόν. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, για να τελειώσει τη μεταγραφή του και να μπει άμεσα σε ρυθμό πrροπονήσεων με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Άτκινς είναι παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά τα ευρωπαϊκά παρκέ και ιδίως το BCL, στο οποίο έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Την σεζόν 2019-20 βρέθηκε αρχικά στην Τενερίφη, ενώ στα μέσα της σεζόν αποχώρησε από τα Κανάρια Νησιά, για να αγωνιστεί στην Μπάμπεργκ, ενώ έχει περάσει από Χάποελ Χολόν (2016-17, 2018-19), Στρασμπούρ (2017-18).

Την περασμένη σεζόν ο απόφοιτος του Virginia μέτρησε 5,7 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 55% στα σουτ εντός πεδιάς, δείχνοντας δείγματα του ταλέντου του στην ομάδα της Βαμβέργης, στο πρωτάθλημα της BCL.

Με την προσθήκη του Άτκινς η ΑΕΚ θα προσθέσει έβδομο ξένο στο ρόστερ της, μετά τους Γιόνας Ματσιούλις, Κιθ Λάνγκφορντ, Μάρκους Σλότερ, Ματ Λοτζέσκι, Γιανίκ Μορέιρα και Ταϊρίς Ράις.

πηγή: sdna.gr