Στον “αέρα” το Final 8 της Αθήνας!

0
skyline

Ανατροπή δεδομένων στη υπόθεση της διεξαγωγής του Final-8 του Basketball Champions League στην Αθήνα (30/9-4/10)!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός πως η κυβέρνηση δεν έχει πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, την ώρα που επιτρέπονται θεατές σε κινηματογράφους και θέατρα.

Συν τοις άλλοις, κύκλοι της ομάδας κάνουν λόγο για… κοροϊδία από τις Αρχές, από τη στιγμή που υπήρξε προφορική δέσμευση για να επιτραπούν φίλαθλοι στις εξέδρες, παρότι είχε σχεδιαστεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο με θερμομετρήσεις, ειδικές καμπίνες απολύμανσης κ.ο.κ.

Με δεδομένο λοιπόν πως δεν θα επιτραπεί -όπως όλα δείχνουν- η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, έστω και σε ποσοστό 30%, οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν αποφασίσει ότι είναι προτιμότερο να μην σηκώσουν το βάρος μιας τόσο δαπανηρής διοργάνωσης, παρά τη συνδρομή της Περιφέρειας.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της FIBA δέχονται πιέσεις από άλλες χώρες και δη την Ισπανία και την Τσεχία, προκειμένου να προχωρήσουν σε αλλαγή έδρας.

Μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί τις επόμενες -κρίσιμες για το μέλλον της διοργάνωσης- ώρες κι αν επισημοποιηθεί η ανάθεσή της σε νέα πόλη…

Κερδίστε τρία ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ από την ανανεωμένη συλλογή της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του inAEK.com ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter