Στα χέρια της ΑΕΚ η πρόταση για Βέρντε

0
skyline

Οι Ιταλοί θέλουν κι επίσημα δανεισμό με οψιόν αγοράς και αναμένεται η απάντηση της Ένωσης

Η ΑΕΚ έχει πλέον στα χέρια της επίσημη πρόταση από την Σπέτσια για τον Ντανιέλε Βέρντε και αναμένεται η απάντηση των «κιτρινόμαυρων». Η ιταλική ομάδα έκανε πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς στις 700 χιλιάδες. Οψιόν που γίνεται υποχρεωτική, αν η Σπέτσια παραμείνει στην SerieA. Να σημειωθεί πως η Σπέτσια αναλαμβάνει και την υποχρέωση να πληρώσει ολόκληρο το συμβόλαιο του Βέρντε, που για φέτος ξεπερνά τις 500 χιλιάδες.

Αν και οι πιθανότητες να γίνει δεκτή η πρόταση της ιταλικής ομάδας, είναι αρκετές, προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι δεδομένο. Όχι γιατί δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς ΑΕΚ για αποχώρηση του Βέρντε, αλλά γιατί υπάρχει και η σκέψη να εξαντληθούν οι πιθανότητες για να βρεθεί πρόταση άμεσης αγοράς για τον Ιταλό. Από την Σπέτσια ή άλλη ομάδα. Άλλωστε οι απαιτήσεις της ΑΕΚ, δεν είναι υπερβολικές.

Υπάρχει η πιθανότητα να ξεκαθαρίσει το θέμα, ακόμη κι απόψε.

Στο μεταξύ, η μεταγραφή του Λέβι Γκαρσία που βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι σήμερα Τρίτη, θα ολοκληρωθεί αύριο. Με τις «σφιχτές» διαδικασίες λόγω των περιορισμών, πήγαν αρκετά πίσω οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι αυτός είναι ο βασικός λόγος της καθυστέρησης.

Πηγή: sdna.gr