Με το βλέμμα στο μέλλον

0

Τις (απαραίτητες) πρώτες πολύτιμες εμπειρίες τους έλαβαν οι Παμπαίδες και οι Παγκορασίδες της Ακαδημίας Ξιφασκίας της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο 12-13/09, λαμβάνοντας μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ.

Η “Ένωση” παρατάχθηκε με τη νέα φουρνιά αθλητών σε αγόρια και κορίτσια, χωρίς να καταφέρει να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο, όμως με θετική παρουσία, υπό τις οδηγίες του Θανάση Δελενίκα.

Στα ατομικά, ο Θωμάς Καραγκιοζόπουλος κατέλαβε την 9η θέση, χάνοντας την είσοδο στην οκτάδα για μόλις ένα χτύπημα (10-9). Στις υπόλοιπες συμμετοχές, ο Αντώνης Μπούρβανης τερμάτισε στην 24η θέση, ο Χρήστος Μπούρβανης στην 29η, ο Θανάσης Αναγνώστου την 42η και ο Γιάννης Συριάνογλου την 49η. Στις Παγκορασίδες, η Πηνελόπη Γραμματικοπούλου σημείωσε μόνο νίκες στη φάση των ομίλων και σταμάτησε μία ανάσα από την οκτάδα. Η Κατερίνα Πετράκη κατετάγη 22η και η Μαριάννα Ευστρατίου 31η.

Στα ομαδικά αγωνίσματα, οι Παμπαίδες τερμάτισαν στην 5η θέση, χάνοντας την τετράδα με 45-40, ενώ οι Παγκορασίδες κατέλαβαν την 6η θέση.

Ο Team Manager του τμήματος, Κωνσταντίνος Ποτού, δήλωσε στο aek.gr: “Ήταν μία σημαντική διοργάνωση, καθώς πρώτα από όλα μπήκαμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από μήνες. Παράλληλα, μία νέα φουρνιά αθλητών αποκτά πολύτιμες εμπειρίες και όλοι κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Η αυτοκρατορία της ΑΕΚ στην Ξιφασκία θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχιστεί“.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube