Τι ισχύει για Βέρντε, Λιβάγια, Ολιβέιρα

0
skyline
Πολλά μέτωπα είναι ακόμη ανοιχτά στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Πρώτο και καλύτερο η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά την παραχώρηση του Μάριου Οικονόμου στην Κοπενχάγη. Ο Όγκνιεν Βράνιες παραμένει διακαής πόθος της “Ένωσης” αλλά η περίπτωσή του αργεί χαρακτηριστικά και ο Ίλια Ίβιτς ήδη ψάχνει και άλλο για αυτή τη θέση.

Ο Ντάνι Βέρντε αναμένεται να φέρει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του. Έχει ακουστεί να ενδιαφέρεται η Σπέτσια που δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση. Σε τι ελπίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ; Φυσικά πώληση με αντίτιμο όσα έδωσε για να τον αποκτήσει ή και το πιο πιθανό, έναν δανεισμό όπου ο δανειζόμενος θα καλύψει το μισθό του παίκτη και ένα ποσό γύρω στις 350.000€ για ενοίκιο. Φυσικά θα υπάρξει και οψιόν αγοράς που το ύψος της θα είναι γύρω στα 600.000€

Με τον Μάρκο Λιβάγια οι κιτρινόμαυροι έχουν μπεί ήδη σε διαπραγματεύσεις για ανανέωση συμβολαίου και βρίσκονται σε καλό δρομο. Τα δημοσιεύματα στην Τουρκία φαίνεται να είναι για λαϊκή κατανάλωση μιας και από εκεί ακούγονται νούμερα εξωπραγματικά δεδομένης της κατάστασης της τουρκικής οικονομίας και κατ’ επέκταση των τουρκικών συλλόγων (7 εκ. ευρώ για αγορά και κοντά 2εκ. ευρώ στον παίκτη ετησίως).

Στην περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα οι διαπραγματεύσεις δεν είναι τόσο προχωρημένες όσο του Λιβάγια αλλά έχει διαπιστωθεί η επιθυμία και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί. Το ενδιαφέρον από την Γουλβς δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόταση αλλά στην ΑΕΚ κοιτάζουν τι υπάρχει στην αγορά από σεντερ φορ για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter