Στον “αέρα” το θέμα παρουσίας φιλάθλων στο BCL Final 8

0

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου όπου και επίσημα ανατέθηκε στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ η διεξαγωγή του Final 8 του προέκυψε πως δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση για το αν θα υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες.

Σε σχετική ερώτηση τόσο η απάντηση του Πατρίκ Κομνηνού από πλευράς BCL όσο και οι απαντήσεις των κκ. Αυγενάκη και Χαρδαλιά από την πλευρά της πολιτείας κυμάνθηκαν στο οτι είναι ακόμα νωρίς για αν γνωρίζουν το πως θα κινηθούν πάνω στο θέμα. Όλα εξαρτώνται από τον καθημερινό αριθμό των κρουσμάτων και πως αυτός θα εξελίσσεται. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται να τεθεί σε απειλή η δημόσια υγεία. 

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Final 8 χωρίς φιλάθλους ο Πατρίκ Κομνηνός τόνισε: “Πρόθεσή μας είναι να γίνει η διοργάνωση. Η βούλησή μας είναι να το εξαντλήσουμε και να το φέρουμε εις πέρας ακόμα και χωρίς φιλάθλους. Η παρουσία φιλάθλων προέκυψε από το Μάρτιο, οπότε συμβιβαζόμαστε με αυτή την πραγματικότητα. Είναι προφανές ότι σε μία διοργανωση με μηδενικά έσοδα πρέπει να καθίσουμε όλοι να δούμε πώς θα την φέρουμε εις πέρας με τα νέα δεδομένα”.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube