Προτάθηκε Αλί – Εξελίξεις με Βράνιες

0
skyline

Δεν είναι κρυφό πως η ΑΕΚ κοιτάζει να ενισχυθεί σε τρεις από τις τέσσερις γραμμές. Στην άμυνα κοιτάζει για σεντερ μπακ και αριστερό μπακ, στην μεσαία- επιθετική γραμμή ένα δεξί εξτρέμ όπως και κάποιον για την επίθεση μιας η κατάσταση με τον Αραούχο και την Λας Πάλμας παραμένει ασαφής.

Ένας από αυτούς που προτάθηκαν για την επίθεση είναι και ο Αλμοέζ Άλι της Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ. Είναι 24 ετών και παίζει τόσο ως κεντρικός επιθετικός όσο και στις πτέρυγες.

Ο ύψους 1,80μ. Σουδανικής καταγωγής (γεννημένος στο Χαρτούμ) φέτος έπαιξε σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος στο Κατάρ (σχεδόν σε όλα βασικός) έχοντας 6 γκολ και 5 ασίστ, ενώ έπαιξε και δύο ματς για το ασιατικό Champions League με μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Στο μέτωπο του σέντερ μπακ όλα δείχνουν πως ο Βράνιες δεν υπολογίζεται από τον Βελγικό σύλλογο. Πρόσφατα αγωνίστηκε για 90′ σε φιλικό ματς στο οποίο αγωνίστηκαν όσοι δεν υπολογίζονται, ενώ η Άντερλεχτ ξεκίνησε να ξεσκαρτάρει το ρόστερ της θέλοντας να βασιστεί σε νεαρούς (και φθηνούς) παίκτες.

Λογικά εντός των επόμενων ημερών θα έχει ξεκαθαρίσει αν οι “μωβ” θα αρκεστούν στο να ξεφορτωθούν το βαρύ του συμβόλαιο ή θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους σε ένα λογικό ποσό που θα δεχθεί να πληρώσει η ΑΕΚ.

Δείτε ένα βίντεο με τις δεξιότητες του Αλμοέζ Αλί: