Κλεφτές ματιές σε Τόμοβιτς

0
skyline

Πρωταρχικός στόχος για το κέντρο της άμυνας είναι ο Βράνιες αλλά η “Ένωση” εξετάζει και άλλες λύσεις.

Ο Όγκνιεν Βράνιες δια στόματος Καρέρα είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος στις τάξεις της ομάδας αλλά η περίπτωση του Βόσνιου μόνο ξεκάθαρη δεν είναι.

Η Αντερλεχτ στην οποία ανήκει ο παίκτης φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση πως ο Βράνιες έχει πάρει τον τίτλο της πιο αποτυχημένης μεταγραφής της (σε σχέση με το κόστος) και δείχνει να την ενδιαφέρει να απεμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο από το συμβόλαιο του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσει να αποσβέσει έστω και ένα πολύ μικρό μέρος των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του. Ακριβώς αυτή την κατάσταση θέλει να ξεκαθαρίσει ο παίκτης και γι’αυτό πήγε και στις Βρυξέλλες.

Προκειμένου να είναι έτοιμη η ΑΕΚ σε όλα τα ενδεχόμενα της διαπραγμάτευσης του Βράνιες με την Άντερλεχτ, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν και άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Μία από αυτές είναι και ο Νέναντ Τόμοβιτς της Κιέβο, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός με τα χρώματα της ΣΠΑΛ φέτος.

O 33χρονος (τα κλείνει στις 30/8) Σέρβος έχει ύψος 1,84μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά αν χρειαστεί και στα άκρα της άμυνας. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ενώ από το 2009 αγωνίζεται στην Ιταλία και έχει παίξει για τις Τζένοα, Λέτσε, Φιορεντίνα, Κιέβο και ΣΠΑΛ. Στην σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο 23 φορές ενώ στα μισά από αυτά ξεκίνησε βασικός.