ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ

0
skyline

Αγαπημένες φίλες
Aγαπημένοι φίλοι

Το 2016 μπήκε πιλοτικά στη ζωή των φίλων της ομάδας μας η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ. Από το 2017 Ερασιτεχνική ΑΕΚ και κόσμος πορευόμαστε ΜΑΖΙ. Από τότε καταφέραμε ΜΑΖΙ πάρα πολλά.

ΜΑΖΙ επαναφέραμε την ΑΕΚ την κορυφή, με υγεία και προπαντός με την αξιοπιστία που επιτάσσει η Ιστορία της, η δυναμική της και ο σεβασμός στον κόσμο της.

ΜΑΖΙ δημιουργήσαμε τις ιδανικές συνθήκες άθλησης για αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των αθλημάτων.

ΜΑΖΙ ιδρύσαμε νέα ερασιτεχνικά αθλητικά τμήματα, ΜΑΖΙ δώσαμε τις μάχες στα κέντρα αποφάσεων, ΜΑΖΙ κάναμε ισχυρή τη φωνή της ΑΕΚ.

ΜΑΖΙ κερδίσαμε τις δεκάδες ομαδικές και ατομικές διακρίσεις, επιτυχίες και μετάλλια, ΜΑΖΙ φτιάξαμε Ακαδημίες – Πρότυπα, ΜΑΖΙ κάναμε την ΑΕΚ το μοναδικό Σωματείο στην Ελλάδα με εκπροσώπηση σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στην Πρώτη Κατηγορία, ΜΑΖΙ φτιάξαμε τα νέα υπερσύγχρονα Γυμναστήρια για τα παιδιά μας και το νέο μας Εντευκτήριο για τους σκακιστές μας.

ΜΑΖΙ συμβάλλουμε στο καλύτερο αύριο του ελληνισμού, παραδίδοντας στην κοινωνία μας νέους ανθρώπους παιδευμένους και γαλουχημένους με τις αξίες της ΑΕΚ και των προγόνων μας.

            3 χρόνια ΜΑΖΙ,

            21 τίτλοι σε επίπεδο ανδρών – γυναικών,

            15 νέα αθλήματα

            4 νέα Γυμναστήρια,

            1 νέο Εντευκτήριο

            10 ομάδες στην Πρώτη Κατηγορία Εθνικών Ομαδικών Αθλημάτων

            Δεκάδες μετάλλια και διακρίσεις Ακαδημιών.

Φίλη και φίλε της ΑΕΚ,

Η φετινή σεζόν έκλεισε με αναστολή λειτουργίας των αθλητικών δραστηριοτήτων, με διακοπή των διοργανώσεων.

Η νέα σεζόν 2020-2021 ανοίγει με τις ίδιες και ακόμη πιο δύσκολες προϋποθέσεις, με δυσεύρετη τη στήριξη από χορηγίες, χωρίς έσοδα από διαρκείας και εισιτήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ, αφού δύσκολα προβλέπεται κόσμος στα γήπεδα.

 Σε όλους εμάς επαφίεται το πώς θα κυλήσει αυτή η πραγματικά πολύ δύσκολη σεζόν που έρχεται. Εμείς ως Διοίκηση της Μάνας ΑΕΚ, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Συνεχίζουμε το έργο μας, με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη, με μεγαλύτερο πάθος.

Δεν διανοούμαστε ότι μπορεί να νικηθούμε από τον κορωνοϊό. Δεν μπορούμε να νικηθούμε από κανένα και από τίποτα, όταν είμαστε ΜΑΖΙ.

ΜΑΖΙ λειτουργούμε 32 αθλήματα ανδρών και γυναικών και πάνω από 50 τμήματα Ακαδημιών και Υποδομών.

ΜΑΖΙ θα υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας για τη νέα σεζόν και δεν θα ματαιώσουμε την έναρξη της λειτουργίας των νέων αθλημάτων της ΑΕΚ.

ΜΑΖΙ θα απολαύσουμε τις ομάδες μας στο χάντμπολ, στο βόλεϊ, στο φούτσαλ, στο πόλο και την κολύμβηση, στο ράγκμπι, στο beach rugby, στο πινγκ πονγκ, στο στίβο, στην ποδηλασία, στην ξιφασκία, στην πυγμαχία, στην άρση βαρών και το πάουερ λιφτινγκ, στο μπάσκετ με αμαξίδιο, στην τοξοβολία, στο σκάκι.

ΜΑΖΙ θα απολαύσουμε και τους νέους αθλητές μας, στα νέα αθλήματα μας, στη γυμναστική, στη σκοποβολή, στο τέννις, στο kick boxing, στην πάλη, στην χειροπάλη, στο beach wrestling, στο muaithai, στο καράτε.

ΜΑΖΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΕΚ! – ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020-2021!

Αγοράζουμε όλοι την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021.

Με μόλις 10 € ο καθένας μας, κρατάμε το μεγαλύτερο Σωματείο του Κόσμου στην κορυφή!

Παράγγειλε από τώρα την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021 και συνέχισε ΜΑΖΙ μας την πιο αγνή αθλητική προσπάθεια για τη στήριξη των παιδιών μας όλων των ηλικιών (από νήπια έως ενήλικα) που τιμούν με την αγάπη τους το έμβλημα του δικέφαλου αετού.

Συνέχισε ΜΑΖΙ μας τον πιο όμορφο δύσκολο αγώνα να στηρίξουμε τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό στην ΜΑΝΑ ΑΕΚ.

Αγαπητέ μας Φίλαθλε, ΕΔΩ θα αποκτήσεις την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να προσδοκούμε αλλά και να παλεύουμε καθημερινά για μια ΑΕΚ καθοριστική στην αθλητική και πολιτιστική ανάπτυξη αλλά και πρωταγωνίστρια στους αθλητικούς στίβους, με πιστή τήρηση των ιδανικών της και σεβασμό στα σύμβολά της.

Με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ:

  • Έχεις έκπτωση 10% στο eshop της Μάνας ΑΕΚ (η έκπτωση τίθεται σε ισχύ 10 ημέρες μετά την αγορά της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ).
  • Έχεις έκπτωση 20% στα εισιτήρια διαρκείας των ερασιτεχνικών τμημάτων.
  • Αποκτάς το δικαίωμα στην αγορά εισιτηρίων απλών και διαρκείας στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Κάνε ΤΩΡΑ δική σου την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ με μόλις 10 ευρώ και δώσε στην αναγέννηση της ΑΕΚ το δικό σου ονοματεπώνυμο! Φώναξε: είμαι ΑΕΚ!

 

πηγή: aek.gr