Ανδριόπουλος: «Ελπίζω σε έναν χρόνο να μιλάμε για το άνοιγμα της Αγια-Σοφιάς»

0
skyline

Ο project manager της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο τη σεζόν 2021/22.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Open:

Για τα 7 χρόνια που έχουν περάσει από την έναρξη των έργων: «Η επταετία αυτή δε μου φάνηκε αιώνας. Αντιθέτως μερικές φορές μοιάζει σα να πέρασε πολύ γρήγορα. Το καλό ήταν ότι το 2013 όταν ξεκινάγαμε, ξέραμε τις δυσκολίες αυτού του έργου. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτόν μαραθώνιο που ακολουθούσε»

Για την κατασκευή της Αγ. Σοφιάς: «Παρακολουθώντας την κατασκευή από την πρώτη μέρα βλέπαμε ότι ο σχεδιασμός πετύχαινε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ικανοποίηση γιατί αυτό που βλέπετε τώρα, το κοίλο του γηπέδου και το σκέπαστρο, δημιουργούν την αίσθηση μιας αρένας, μιας ποδοσφαιρικής αρένας -με τη θετική σημασία της έννοιας- που θα έχει πάρα πολύ καλή ακουστική και αυτό μας οδήγησε για τη χωρητικότητα να κάνουμε δύο κερκίδες περίπου 16.000 η καθεμία. Αυτό δημιούργησε τις τέλειες γωνίες θέασης. Κάτι που μας φάνηκε πρωτόγνωρο και μας έκανε εντύπωση όταν το αντιμετωπίσαμε ήταν το «πάθος της προσφυγιάς». Να υπάρχει κάτι να θυμίζει δηλαδή στους πρόσφυγες από την ιστορία τους»

Για το αν θα μπει η ΑΕΚ την μεθεπόμενη σεζόν: «Δε μπορώ να προβλέψω αναποδιές ή εμπόδια ώστε να μην παίξει η ΑΕΚ εδώ την μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε πλέον για τις μέρες που έρχονται για το άνοιγμα του γηπέδου»