Έτσι διαμορφώνεται το ρόστερ της μπασκετικής ΑΕΚ για τη νέα σεζόν!

0
skyline

Χωρίς σταματημό συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Βασίλισσας με τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Ηλία Παπαθεοδώρου να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και να προχωρούν στην ενίσχυση της ομάδας, αλλά και στην διευθέτηση ανοικτών εκκρεμοτήτων για παίκτες που αγωνίζονταν και φέτος στην Ένωση.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση στο ρόστερ των Ρέι, Ματσιούλις, Λάνγκφορντ και Σλότερ. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, για να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Μία χρονιά που θα βρει την Βασίλισσα στο δικό της παλάτι, κάτι που από μόνο του δίνει μία παραπάνω αξία σε όλο το τιμ της διοίκησης για την δημιουργία ενός σπουδαίου συνόλου, που ήδη βρίσκεται στη σωστή βάση.

Ήδη στην θέση “5” υπάρχει και ο Γιανίκ Μορέιρα που προ λίγων ημερών ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΑΕΚ. Ο Χάρης Γιαννόπουλος, αποχώρησε από την Ένωση, αφού υπέγραψε με τον Προμηθέα.

Από κει και πέρα, στο ρόστερ της Βασίλισσας θα παραμείνουν οι Ζήσης, Γκίκας, Τολιόπουλος, Γιάνκοβιτς και Ρογκαβόπουλος. Οτιδήποτε άλλο εκκρεμεί στις θέσεις “1” και “2” σχετίζεται με την υπόθεση του Κέντρικ Ρέι. Στην θέση “3” αναμένεται να κριθεί από τις συζητήσεις με τον Ματσιούλις, που σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης θα έχουμε απόκτηση ξένου. Ως τριάρι υπολογίζεται κανονικά ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Στο “4” Χρυσικόπουλος και Σάκοτα θα είναι η δυάδα, ενώ στη θέση “5” θα είναι ο Μορέιρα (όπως προαναφέραμε) και ο Σλότερ, αλλά και ο Μαυροειδής εφόσον τελικά αγωνιστεί για ακόμη μία σεζόν. Υπάρχουν μάλιστα και ορισμένοι νεαροί αθλητές που θα στελεχώσουν την ομάδα και θα συμπληρώσουν το ρόστερ της ανδρικής ομάδας την ερχόμενη σεζόν.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter