Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Γιόχανσον!

0
skyline

Η περίπτωση του Ματίας Γιόχανσον έχει πέσει στο τραπέζι της ΑΕΚ.

Μετά την αποδέσμευση του Ροντρίγκο Γκάλο, το περασμένο καλοκαίρι, η ΑΕΚ έχει στη διάθεσή της ως δεξιούς οπισθοφύλακες τον Παουλίνιο και τον Μπακάκη. Ωστόσο ο Παουλίνιο δεν κατάφερε να “μπει στα παπούτσια” του προκάτοχού του αδυνατόντας να βοηθήσει και επιθετικά, και έτσι η ΑΕΚ ίσως χρειάζεται να αναζητήσει έναν αμυντικό που να συνδράμει και επιθετικά.

Άλλωστε από την μεριά ΑΕΚ πιθανότατα θα αναζητηθεί τρόπος λύσης του συμβολαίου του Παουλίνιο, που δεν κατάφερε να στελεχώσει την ομάδα όπως ήταν η αρχική επιδίωξη. Έτσι, η “Ένωση”, πρέπει να αναζητήσει έναν οπισθοφύλακα.

Σύμφωνα με την SportDay, ως αρωγή για τη δεξιά μεριά της κιτρινόμαυρης άμυνας προτάθηκε ο Ματίας Γιόχανσον του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, την Κυριάκη, ο Μάσιμο Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν και εν δράσει, καθώς η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για τα πλέι οφ. Ο ίδιος ο Σουηδός μπακ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, βρίσκεται εν μέσω συζητήσεων με την Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα εάν βρεθεί κάτι καλό για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.