Επικοινωνιακή επίθεση των ΜΜΕ του Μαρινάκη στον Μελισσανίδη!

0

Σε επικοινωνιακό πόλεμο τα Μέσα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μέσα όπως in.gr, tovima αλλά και το δελτίο του Mega έφεραν ως δια… μαγείας περιβαλλοντικό πρόβλημα στη Δραπετσώνα.

Πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα in.gr, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, γίνεται λόγος για «Προκλητική κρατική αδράνεια για την περιβαλλοντική “βόμβα” στη Δραπετσώνα», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Εδώ και χρόνια οι κάτοικοι της Δραπετσώνας αγωνίζονται για να απομακρυνθούν περιβαλλοντικά επιβαρυντικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις από την περιοχή τους και να μετατραπεί ο χώρος των Λιπασμάτων σε κέντρο αναψυχής και πολιτισμού».

Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα αφορούν εταιρεία συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη, την “OilOne”. Το άρθρο στο “Bήμα” με τίτλο: «Περιβαλλοντική “βόμβα” στη Δραπετσώνα – Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους», επικαλείται καταγγελίες πολιτών που: «αντιμετωπίζουν σοβαρές ενοχλήσεις στα μάτια και το λαιμό από τους ρύπους, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι αρμόδιες αρχές κωφεύουν, παρά τις συνεχείς καταγγελίες των κατοίκων».

«Έχουμε λιποθυμικά επεισόδια παιδιών, οι κάτοικοι δεν μπορούν να ανοίξουν το παράθυρό στα σπίτια τους, υπάρχει έλλειψη οξυγόνου. Ανεπίτρεπτο να ζούμε τέτοιες καταστάσεις εν έτει 2020. Να αποδοθούν άμεσα στον κόσμο τα στρέμματα στην περιοχή των Λιπασμάτων», ανέφερε στο «Mega» η αντιπεριφερειάρχης του Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Επίσης, ο Δήμαρχος Κερατσινίου, Χρήστος Βρεττάκος, υποστήριξε πως: «Έχουμε αναγκαστεί μέχρι και να κλείσουμε σχολείο γιατί τα παιδιά δεν άντεχαν τις οσμές. Αυτή η κατάσταση είναι έγκλημα στην υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων. Συμμετοχή έχουν και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, ο καθένας με το μερίδιό του. Αυτοί πρέπει να επανορθώσουν».

 

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube