«Στη λίστα της Φροζινόνε ο Βέρντε»

0
skyline

Διαγωνισμός: Κερδίστε τις επίσημες εμφανίσεις των Βίντα και Σιντιμπέ!

Ο Ντανιέλε Βέρντε φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Φροζινόνε.

Η Φροζινόνε, που περιμένει τις τελευταίες εξελίξεις ελπίζοντας να ανέβει στην Serie A, καθώς μέχρι στιγμής είναι τρίτη στην βαθμολογία της Serie B με 47 βαθμούς και ελπίζει με την επανέναρξη να σφραγίσει στην άνοδο, ψάχνει τρόπους να ενισχύσει το ρόστερ της.

Στην λίστα της λοιπόν φέρεται να βρίσκεται ο Ντανιέλε Βέρντε! Δημοσίευμα του site Seriebnews.com αναφέρει πως «η Φροζιζόνε ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Serie A. Eάν τα καταφέρει θα μπορούσε να έχει μία ευπρόσδεκτη επιστροφή η ομάδα: τον Ντανιέλε Βέρντε». Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είχε στο παρελθόν αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα, και συγκεκριμένα τη σεζόν 2015/16 όταν ήταν 20 ετών.

Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο «χρόνια μετά ο Βέρντε έχει γεμίσει εμπειρίες. Τώρα είναι στην Ελλάδα και μπορεί να επιστρέψει πιο ώριμος από ποτέ στην Ιταλία. Η Φροζιζόνε θα μπορούσε να είναι μία καλή στάση για να επιστρέψει. Η υπόθεση ωστόσο δεν είναι απλή. Αλλά η στάση του παίκτη, ο οποίος θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει στο Καμπιονάτο μπορεί να παίξει ρόλο». Η Φρεζιζόνε θα μπορούσε να αποτελέσει έναν καλό σταθμό καριέρας για τον Ιταλό, που συνδυάζεται με την επιστροφή στην πατρίδα του. Ωστόσο, θυμίζουμε ότι ο Βέρντε δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2022.