“Καταδικαστική απόφαση κατά της ΑΕΚ από την FIFA” – “Θα γίνει γνωστή στο επόμενο διάστημα”

0

O γνωστός ποινικολόγος Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στον FOCUS FM 103,6 για τις προτάσεις του προκειμένου όσοι παίκτες έχουν λαμβάνουν χρήματα από ομάδες.

Παράλληλα, αποκάλυψε την καταδικαστική απόφαση που υπάρχει κατά της ΑΕΚ από την FIFA μετά από καταγγελία ποδοσφαιριστή!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είχα από παλιά καταθέσει δυο προτάσεις για να παίρνουν οι παίκτες του Άρη τα λεφτά τους. Αν η πολιτεία φροντίσει με τις ομάδες να εξασφαλίσει με κονδύλια να φτιαχτεί μια συνολική ρύθμιση και να εκτελούνται οι αποφάσεις μέσω αυτής. Με αυτή την διαδικασία θα μπορούσαν να σωθούν οι ομάδες και να μην ασχολούνται με τον κάθε Γεραπετρίτη και με τον κάθε Αυγενάκη.

Η πρόταση μου είναι οι παίκτες να πάρουν τα λεφτά τους μέσω του στοιχήματος, από τα χρήματα που θα παίρνουν οι ομάδες από το στοίχημα εννοώ. Ακόμα και αν μιλάμε για το 50%, ενώ μπορεί να γίνει και μια σχετική ρύθμιση.

Μα δεν πρόκειται να δικαιωθεί ο Άρης στο CAS. Είτε μιλάμε για τις υποθέσεις Σιστόν, είτε για αυτή του Ίμπε. Εγώ δεν θέλω το κακό του Άρη, απλά θέλω να ικανοποιηθούν οι πελάτες μου, γιατί αν ο Άρης καταστραφεί, σίγουρα οι πελάτες μου δεν θα πάρουν τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες που εκπροσωπώ χάρισαν λεφτά στον Άρη για να φύγουν και για να μην δημιουργήσουν προβλήματα.

Γιατί να μην έχει τελειώσει όλο αυτό το θέμα τόσα χρόνια; Γιατί να αιωρείται; Ο Κουλοχέρης έχει πάρει μόλις 70.000 ευρώ από τον Άρη, ενώ δικαιούνταν κοντά στις 200.000 ευρώ.

Ο Καφές έχασε 500.000 ευρώ συνολικά από την ΑΕΚ και από την αλλαγή ΑΦΜ που έγινε πριν 4-5 χρόνια, αλλά έχει κάνει καταγγελία στην FIFA και θα δικαιωθεί. Επίσης γνωρίζω ότι έχει βγει απόφαση καταδικαστική κατά της ΑΕΚ από την FIFA μετά από καταγγελία συγκεκριμένου ποδοσφαιρική και θα γίνει γνωστή στο επόμενο διάστημα”.

πηγή: sportdog.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube