ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η διαπραγμάτευση για Σιμάνσκι

0

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας νέας συμφωνίας με την Αχμάτ Γκρόζνι , η οποία θα “κλειδώσει” την παραμονή του Σιμάνσκι στην Ένωση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

Η Ένωση και η Αχμάτ Γκρόζνι, με σημαιοφόρους της προσπάθειας τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς και τους εκπροσώπους του Σιμάνσκι, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη ρωσική πλευρά και μάλιστα κοντά σε συμφωνία μαζί της για την αγορά του παίκτη.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε από την αρχή κατά νου να τελειώσει την υπόθεση αυτή με ένα πιο “βολικό” για εκείνη deal, καταφέρνοντας δηλαδή να “σπάσει” σε δόσεις το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο είχε αρχικώς συμφωνηθεί με την Αχμάτ, ως οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Πλέον φαίνεται ότι έχει φέρει την υπόθεση πολύ κοντά σε αυτά που θέλει.

ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ “ΨΑΛΙΔΙ” ΟΙ ΡΩΣΟΙ
Οι Ρώσοι παρουσιάζονται ανοιχτοί και διαλλακτικοί, δέχονται να καταβληθεί το ποσό σε δόσεις, ενώ είναι πρόθυμοι και για ένα μικρό ψαλίδι, ίσως 150-200.000 ευρώ! Δηλαδή μια (win-win) συμφωνία ακριβώς στα μέτρα της Ένωσης, η οποία θυμίζουμε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε υπογραφές συμβολαίων με τον Σιμάνσκι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οι αποδοχές του Πολωνού μέσου θα είναι κλιμακωτές και το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του προβλέπει συνολικά για εκείνον (σε ορίζοντα τεσσάρων ετών), σχεδόν 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Από 400.000 ευρώ τον πρώτο και δεύτερο χρόνο, 450.000 ευρώ τον τρίτο και 500.000 ευρώ για το τέταρτο έτος της συμφωνίας.

πηγή: sport24.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube