Τεστ σε όποιον μπει στα Σπάτα πριν την έναρξη των προπονήσεων

0
skyline

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει στις προπονήσεις από την προσεχή Τρίτη, 5/05. Έτσι, γίνονται συνεχείς συζητήσεις μέσω τηλεδιασκέψεων από τους επικεφαλής του προπονητικού τμήματος ώστε να δημιουργηθεί ένα πλάνο επανένταξης.

Οι συζητήσεις έγιναν ανάμεσα στους κ.κ. Ιβιτς, Δημητριάδη, τον γιατρό της ομάδας, τον προπονητή και τον γυμναστή Τζόρτζιο Ντ Ουρμπάνο και τον υπεύθυνο του προπονητικού Αλέξη Παπαναστασίου. Βασικός άξονας των συζητήσεων ήταν η προετοιμασία για επιστροφή αυστηρά πάνω στο δεκάλογο του Υπουργείου Αθλητισμούς, λαμβάνοντας ως καταλυτική παράμετρο την προστασία της υγείας των παικτών.

Έτσι, αποφασίστηκε να υποβληθούν σε τεστ τη Δευτέρ (04.05) όλοι οι παίκτες αλλά και το προπονητικό τιμ, καθώς επίσης και όσοι τυχόν εργαζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των προπονήσεων. Μόνο όταν βγουν τα αποτελέσματα των τεστ η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις (οπότε ισως η 6η Μαϊου να είναι η ημερομηνία κλειδί, εάν τα αποτελέσματα δεν έχουν προλάβει να βγουν ως την Τρίτη).

Μάλιστα, θα γίνεται θερμομέτρηση κάθε προσώπου που θα μπαίνει στο προπονητικό κέντρο, ασχέτως από τα τεστ που θα γίνουν.

Ακόμη, Τζόρτζιο Ντ Ουρμπάνο και Μάσιμο Καρέρα αποφάσισαν τον καταμερισμό των παικτών σε γκρουπ, όπως προβλέπουν οι ανακοινώσεις του Υπουργείου. Τα γκρουπ θα αποτελούνται από έξι άτομα έκαστο.

Η ΑΕΚ δεν έχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε οι προπονήσεις θα περάσουν στο επόμενο στάδιο. Ωστόσο είναι έτοιμη να βαδίσει σε αυτήν την πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση.