Κορονοϊός: Η Bundesliga ξεκινάει τον Μάιο σύμφωνα με τον εκτελεστικό της διευθυντή

0
MUNICH, GERMANY - MAY 18: The team of Bayern Munich pose with the trophy following the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Eintracht Frankfurt at Allianz Arena on May 18, 2019 in Munich, Germany. (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Bundesliga, Κρίστιαν Ζέιφαρτ, σε συνέντευξη του στους «New York Times» υποστήριξε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα μέσα Μαΐου.
Οι περισσότερες ομάδες στη Bundesliga, αν όχι όλες, έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και ήδη όλα δείχνουν πως υπάρχει λόγος για αυτό. Αυτός δεν είναι άλλος από την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας στα μέσα Μαΐου.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στην Αμερική και τους «New York Times» ο εκτελεστικός διευθυντής της Bundesliga, Κρίστιαν Ζέιφερτ.

Σύμφωνα με το πλάνο που ανέλυσε το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στις αρχές του επόμενου μήνα και η σεζόν θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιουνίου. Σύμφωνα με τον Ζέιφερτ όμως δεν θα υπάρχουν θεατές στην εξέδρα πάρα μόνο 240 άνθρωποι που θα έχουν σχέση με τη διεκπεραίωση των αγώνων, όπως για παράδειγμα το ιατρικό προσωπικό.

Επίσης η δική του πρόβλεψη είναι πως τα ματς θα συνεχίσουν να γίνονται χωρίς κόσμο μέχρι τα τέλη του 2020 τουλάχιστον.

Πηγή sport.24.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube