ΑΕΚ: “Η αιμοδοσία αποτελεί υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελούμε” (ΦΩΤΟ)

0

Η ΑΕΚ συμμετείχε στην αιμοδοσία που πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι νέες ανάγκες σε αίμα που προκύπτουν από την έξαρση του κορωνοϊού. Με δημοσίευσή της στα social, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ συνεχάρη το Δήμο για την άψογη οργάνωση της αιμοδοσίας και γνωστοποίησε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

“Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Με άψογη οργάνωση και μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται μέχρι τις έξι το απόγευμα έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο ΠΠΙΕΔ του Δήμου της πόλης μας προκειμένου να συνδράμουμε όλοι μας στην κάλυψη των αναγκών, που έχουν προκύψει, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid – 19.

Η αιμοδοσία, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της , διοργανώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Μία υπέροχη διαδικασία με ευεργετικές συνέπειες για τον συνάνθρωπο που υποφέρει. Η αιμοδοσία αποτελεί υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελούμε, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας!”, σχολίασε η ΠΑΕ.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube