Λαρεντζάκης: “Πράξαμε σωστά στην Ελλάδα, όλοι έμειναν έκπληκτοι”

0

Ο Γιαννούλης μίλησε στο Mega σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία με τον κορωνοϊό. Σχολίασε ότι η Ελλάδα πήρε γρήγορα σωστές αποφάσεις ενώ η Ισπανία έχει αλλάξει πολύ μετά την έξαρση του ιού.

«Πράξαμε σωστά, θέλει υπομονή. Να δείξουμε χαρακτήρα και ευθύνη για να κρατήσουμε τα νούμερα σε αυτά τα επίπεδα», ανέφερε ο Έλληνας άσος της Μούρθια Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ στην Ισπανία λόγω της φονικής πανδημίας. «Ο κόσμος είναι συνειδητοποιημένος, κυκλοφορεί με γάντια και μάσκες και είναι φοβισμένος», σημειώνει ο σούτινγκ γκαρντ της Μούρθια. «Το βιώνουμε πρώτη φορά όλο αυτό, είναι δύσκολο»

«Στην Ισπανία άργησαν να πάρουν τα μέτρα», υπογράμμισε. Ενώ για την καθημερινότητά του τόνισε ότι κάνει γυμναστική μέσω κάμερας με τον προπονητή της ομάδας.

Αναφορικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, υπάρχουν εγκωμιαστικά σχόλια σχετικά με πόσο γρήγορα πήραμε τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και στη Μούρθια. «Πράξαμε σωστά, κάναμε σωστά βήματα, όλοι έμειναν έκπληκτοι»

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube