Τις Κυριακές μου λείπεις πιο πολύ…

0

Γράφει ο Φρίξος Νικολουλόπουλος

Κυριακή βράδυ 29 Μαρτίου…

16η ημέρα καραντίνας. 16η μέρα με κλειστά τα πάντα! 16η μέρα στο σπίτι και εύχομαι όσοι διαβάζετε και όσοι δεν διαβάζετε αυτό το blog να είστε υγιείς, με καλή ψυχολογία και να προσέχετε τους εαυτούς σας αλλά και τους γύρω σας.

Όπως ξέρετε, έχουμε να δούμε ποδοσφαιρική ΑΕΚ από τις 4 Μαρτίου (Κύπελλο με Άρη) και μπασκετική από τις 10 (BCL με Βόννη). Όπως καταλαβαίνετε, το ενδεχόμενο να μην ξαναδούμε ΑΕΚ για πολύ καιρό είναι το πιθανότερο.

Αν και δύσκολο, πρέπει να το αντέξουμε. Ο καθένας ξέρει πόσο δύσκολα περνάει αυτές τις μέρες, οπότε δεν είμαι εδώ για να δώσω συμβουλές στον καθένα για το τι μπορεί να κάνει μέσα στο σπίτι.

Είμαστε όλοι όμως ενωμένοι σε αυτό τον αγώνα. Κάθε αρνητική σκέψη πρέπει να επισκιάζεται από την ζωή μας στο μέλλον. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε σήμερα μία φωτογραφία. Η “Αγιά Σοφιά” πιο όμορφη από ποτέ, φωταγωγημένη στην φωτισμένη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για αυτές τις μέρες ζούμε, όταν όλοι μαζί θα μπαίνουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε, με τους ανθρώπους που μας δίδαξαν τι σημαίνει ΑΕΚ. Γι αυτό λοιπόν περιμένουμε.

Κουράγιο σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όσους δουλεύουν για τον συνάνθρωπό τους αυτές τις μέρες. Κουράγιο επίσης σε όλους τους ανθρώπους που χάνουν τις δουλειές τους εξαιτίας αυτού του πρωτόγνωρου συμβάντος. Να είμαστε όλοι δυνατοί και θα βγούμε εκεί έξω καλύτεροι. Η ελπίδα δεν πεθαίνει.

Την μάχη για την επιβίωση δεν την φοβόμαστε. Είμαστε ένας λαός που έχει μάθει στα δύσκολα…

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube