Σήμερα ο εξ’ αναβολής αγώνας με ΠΕΚΕΒ

0
skyline

Τον εξ’ αναβολής αγώνα κόντρα στην ΠΕΚΒ Χίου δίνει σήμερα (07/03, 15:30) η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας που ανάγκασε την αντίπαλη ομάδα να μείνει καθηλωμένη στο νησί της. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή και το Περιστέρι.

Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Δαβίλλα, Παυλιδάκη, Χατζηδάκη, Σάντα, Καψοκόλη, Λύκαρη, Γιαννουρή, Πετρόπουλο, Αγγελίδη, Στελλάτο, Τίγκα, Δερμιτζάκη, Γρηγοριάδη, Κουρμελέ, Μαυρωτά.

Ο τερματοφύλακας του “Δικεφάλου”, Βασίλης Δαβίλλας, δήλωσε στο aek.gr: “Η ομάδα μας το Σάββατο αγωνίζεται με την ΠΕΚΕΒ, μια ομάδα που έχει αποδείξει πως είναι αρκετά αξιόμαχη και αγωνίζεται με μεγάλο ενθουσιασμό σε κάθε παιχνίδι. Εμείς απ τη μεριά μας πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή και να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και την ποιότητα μας. Στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που οφείλαμε. Πρέπει να εμφανιστούμε αρκετά βελτιωμένοι, γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στη διοίκηση, αλλά κυρίως στον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι“.

πηγή:aek.gr