ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 120 Χιλιάδες πρόσφυγες στα σύνορα της Ελλάδας-Ετοιμάζουν “ντου”

0

Έβρος: Ακραίες καταστάσεις επικρατούν στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, μετά τη μαζική ροή μεταναστών προς τη χώρα μας από τη γειτονική χώρα.

Όπως μετέδωσε το www.thrakinea.gr, το βράδυ της Παρασκευής (28/2) έγινε συντονισμένη προσπάθεια από τους μετανάστες στις Καστανιές, ώστε να σπάσουν το μπλόκο των αστυνομικών.

Η αστυνομία που ήταν ενισχυμένη με νέες δυνάμεις προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων. Οι μετανάστες προσπαθησαν να πλησιάσουν τους αστυνομικούς φωνάζοντας παράλληλα και συνθήματα.

Στην περιοχή οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν ήταν άσχημες, καθώς υπήρχε έντονη βροχόπτωση. Η Ελληνική πλευρά δέχθηκε απίστευτη πίεση, ενώ να προσθέσουμε ότι λόγω του σημείου, οπτική πρόσβαση έχουν μόνο Τούρκοι δημοσιογράφοι.

Εξάλλου, όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων «Deutsche Welle» 120.000 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται ήδη κοντά στα παράλιες για να μετακινηθούν προς την Ελλάδα!

Αν κάτι τέτοιο ισχύει αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για την ελληνικές Αρχές και γενικότερα τη χώρα μας.

πηγή: sportime.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube