Τα εισιτήρια του ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ

0

Η ΑΕΚ, μέσω του aek.gr, ανακοινώνει ότι από αύριο 21/01 θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ, που θα πραγματοποιηθεί στις 26/02.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι από αύριο (21/02) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ στο πλαίσιο του νοκ άουτ Προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:45 στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας.
Τα εισιτήρια θα έχετε τη δυνατότητα να τα προμηθευτείτε ΜΟΝΟ από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) καθημερινά από τις 09:00 έως τις 20:00, εκτός από την ημέρα του αγώνα (26/02) όταν και θα διατίθενται από τις 09:00 έως τις 17:00.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ορίζει γενική είσοδο 10€.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων, η ΑΕΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το “μαγικό” χαρτάκι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ θα υπάρξει διάθεση εισιτηρίων έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα. ΔΕΝ θα γίνεται είσοδος φιλάθλου χωρίς εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας ή ειδική πρόσκληση. Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας, να μην πλησιάζετε στο γήπεδο αν δεν έχετε στην κατοχή σας εισιτήριο.

Η ΑΕΚ σε χρειάζεται στο πλευρό της! ΜΟΝΟ με τη φωνή σου στήριξε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ σε ακόμα μία μάχη!

ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!

Κάντε ένα “Like” στην σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube