Γνωρίστε τις Πρωταθλήτριες

0

Κάνοντας το απόλυτο 14 στα 14, η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει το τίτλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γυναικών και να στεφθεί πρωταθλήτρια, γεγονός που συνεπάγεται την άνοδό της στην κορυφαία κατηγορία. Με 56 νίκες και μόλις 3 ήττες, η ΑΕΚ αποδεικνύεται μια κορυφαία ομάδα τις κατηγορίας με τις αθλήτριες του τμήματος, Γεωργία Ζαβιτσάνου, Μelinda Ciurcui και Μαρία Τσαπτσίνου να εντυπωσιάζουν τους πάντες με τις εμφανίσεις τους και κόντρα σε ισχυρές αντιπάλους.

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου, μεταγραφή καλοκαιριού, αποτέλεσε ίσως την κορυφαία αθλήτρια της κατηγορίας. Η 26χρονη αγωνίστηκε σε 20 games, χωρίς να ηττηθεί σε κανένα από αυτά!

Πολύ κοντά στην επίδοση της Γεωργίας Ζαβιτσάνου βρίσκονται και οι αθλήτριες Μelinda Ciurcui, η οποία νίκησε 18 στα 19 games, κάνοντας τους πάντες να την εκθειάζουν, όχι μόνο για τις αγωνιστικές της δεξιότητες αλλά και το ήθος της.

Τέλος, η παλιά της ομάδας, Μαρία Τσαπτσίνου, με μόλις 2 ήττες σε 20 αγώνες, συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία. Συνολικά η Ελληνοβρετανίδα, έχει σημειώσει με τα ‘κιτρινόμαυρα’ 26 νίκες σε 28 games, αποτελώντας μία από τις κορυφαίες στην ιστορία της “Ένωσης”.

Ο Στέφανος Κορώνης με τα κορίτσια του κατάφεραν το απόλυτο: την ΑΕΚ στην κορυφή και αήττητη.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube