Αποτελέσματα Ακαδημιών Σάββατο 15/02

0
skyline

Στη μάχη ρίχτηκαν σήμερα, Σάββατο 15/02, τρία από τα τμήματα Ακαδημιών της ΑΕΚ. Η Κ13, για το τουρνουά Attica ισοπέδωσε με 5-0 τον Απόλλων ενώ η Κ14 για το ίδιο τουρνουά, επίσης νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλων. Η Κ19 από την άλλη έχασε με 3-1 από τον Άρηγια στη 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καραμπουρνιώτη στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη.

Η Κ13 του Μιχάλη Παυλή νίκησε 5-0 με ένα γκολ από Καμπά, Ανδριώτη, Σαρρή και δύο από τον Δαρβίρα. Ξεκίνησαν τον αγώνα οι Ρήγας, Ζυγούρας, Κολυφέτης, Ψυρόπουλος Κωνσταντόπουλος, Δαρβίρας, Αραβανής, Ψυχογιός, Παπαδόπουλος, Καμπάς, Πεχλιβανίδης, Κλάψας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γιανταμίδης, Λεμονίδης, Κολοκοτρώνης, Δαρβίρας, Σαρρής, Αβράσογλου, Ντάνι. Ανδριώτης.


Η Κ14 νίκησε 1-0 με σκόρερ τον Καραγιαννίδη. Την αρχική ενδεκάδα του Βασίλη Αποστόλου αποτέλεσαν οι Γαρείος, Σβίγκος, Στεφανής, Χατζηνικολάου, Κουνάδης, Μαρούτσης, Αβντίου, Κόρρα, Καραγιαννίδης, Κουβάνι, Χατζηροδίτης. Αγωνίστηκαν και οι Τζωρτζακάκης, Καντίου, Δαρδαμάνης, Αποστόλου, Τοποβίτι, Κωνσταντινίδης, Ανδρικόπουλος, Ελέζι, Φράγκου.

Όσον αφορά την Κ19, η ομάδα έπαιξε πάλι με πολλές απουσίες (Καραβίδας, Αρβανίτης, Τσαρούχας, Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης) γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα στην αποστολή να ‘κατέβουν’ 16 άτομα, πολλοί εκ των οποίων γεννημένοι το 2002!

Στο πρώτο τέταρτο ο Άρης, έκανε το 2-0. Στο 3′ ο Βαγγέλης Σπαρτιάτης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο 14′ ο Βαβλιάκης εκμεταλλεύομενος μια λάθος μεταβίβαση στην άμυνα της ΑΕΚ έγραψε με ωραίο σουτ το 2-0.

Οι ‘κιτρινόμαυροι’ προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και μάλιστα έχασαν μια καλή ευκαιρία σε σουτ του Κώστα Σταμούλη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αποστόλης Τσιλιγγίρης στο 20′. Το γκολ το βρήκε ο Άρης για ακόμη μια φορά στο 36′ , με σουτ του Πέτρου Μπακούτση. Η “Ένωση”, απώλεσε την ευκαιρία να μειώσει αφού στο 40′ ο Σταμούλης βρήκε ωραία τον Μιχάλη Κοσίδη που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια ο Κώστας Ρουκουνάκης σούταρε στα σώματα.

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου η ΑΕΚ βρήκε επιτέλους το γκολ που αποζητούσε με ωραίο τελείωμα του Μιχάλη Κοσίδη μετά από εξαιρετική κάθετη κίνηση και πάσα του Περικλή Δημητρίου. Ο Αρης ωστόσο συνέχισε να πιέζει σημειώνοντας και ένα δοκάρι με τον Χατζηπιρπιρίδη στο 64′ και έτσι το σκορ έμεινε ως είχε. Τελευταίες καλές στιγμές του αγώνα ήταν οι αποκρούσεις του Γιώργου Θεοχάρη σε σουτ των Πάγκου και Χατζηπιρπιρίδη στα τελευταία λεπτά.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κριμιτζάς (Αρης) και Ρουκουνάκης, Δημητρίου, Σαρδέλης (ΑΕΚ).

Αρης (Κώστας Καζάνας): Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Σεγκέργκης, Κριμιτζάς (77′ Τράκας) Χατζηπιρπιρίδης, Μπακούτσης (83′ Νέρο) Βαβλιάκης (61′ Πάπας) Μαρμαρίδης (61′ Πάγκος) Σπαρτιάτης (83′ Μπαλικτσής)
ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Σταμούλης, Λιωνής (68′ Τόλιος) Κώτσιος (81′ Κώτσιος) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Σαρδέλης, Δημητρίου (68′ Κορομηλάς) Μπότος (46′ Μαντζουρανάκης) Κοσίδης.