Καρέρα: «Ελπίζω να συνεχίσουμε στα καλά αποτελέσματα με βάση τη δουλειά μας»

0

Σε συνέντευξή του στο sport24.ru ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα μία τέτοια επιτυχημένη έναρξη στη συνεργασία μου στην ΑΕΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα με βάση τη δουλειά μας στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, που κάνουμε καθημερινά μαζί με την ομάδα προπονητών».

Όσο για το αν μπορεί να επαναλάβει στην Ελλάδα, ότι πέτυχε με την Σπαρτάκ (κατάκτηση πρωταθλήματος), μιας και έχει το ίδιο θετικό ξεκίνημα όπως και στη Ρωσία, ο Καρέρα τόνισε: «Ας μην βιαζόμαστε τόσο. Όμως δουλεύω ακριβώς γι’ αυτό. Και θα κάνουμε τα πάντα να συμβεί (σ.σ. να πάρει δηλαδή το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ όπως με την Σπαρτάκ Μόσχας). Η διαφορά που υπάρχει τώρα από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε».

Σχετικά, με την πιο δύσκολη στιγμή του στην Ελλάδα αυτούς τους δυο μήνες και ποιες είναι οι αγαπημένες του διακοπές στην Ελλάδα, ο προπονητής τόνισε: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν παίξαμε τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα (από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 26 όταν αντιμετώπισε Λάρισα, Βόλο και Ολυμπιακό). Όσον αφορά τα υπόλοιπα για να είμαι ειλικρινής υπάρχει τόση δουλειά στην Αθήνα μόνο για τα παιχνίδια και έχω δει πολύ λίγο την ίδια την πόλη. Είναι καλό ότι όλοι μιλούν Αγγλικά. Αρκεί αυτό για την επικοινωνία σε μία ομάδα και στην καθημερινή ζωή».

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube