Ρογκαβόπουλος: “Προσπαθώ να γίνομαι συνεχώς καλύτερος”

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ήταν ο πρώτος σκόρερ στο νικηφόρο 103-90 των Rising Stars επί των All Time Stars, στο Ηράκλειο Κρήτης, με τους 26 πόντους που είχε, ενώ αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης. Μιλώντας στο τέλος του αγώνα, ο άσος της ΑΕΚ τόνισε τα εξής: «Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το σημερινό EKO All Star Game πέρα από το μπάσκετ σήμερα ήταν μια μέρα γιορτή. Πρώτα από όλα να τιμήσουμε τους αθλητές που ήταν πριν από εμάς που με τον κόπο τους και την προσπάθεια τους που είχα δώσει τα προηγούμενα χρόνια και τις επιτυχίες τους. Τώρα εμείς ελπίζουμε να είμαστε η επόμενη γενιά. Δουλεύει ο καθένας προσωπικά για να γίνεται καλύτερο και αυτό είναι το βασικό. Από εκεί και πέρα κοιτάξαμε να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε για να κερδίσουμε. Γιατί παίζαμε με ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να χάνουν και θέλαμε να τους κερδίσουμε».

Σε ερώτηση της Εβίνας Μάλτση, για το αν οι All Time Stars ήταν σε καλύτερη κατάσταση, θα μπορούσαν να κερδίσουν και πάλι, ο Ρογκαβόπουλος είπε: «Είναι σίγουρο πως όχι. Η αλήθεια είναι αυτή. Αλλά σας πετύχαμε σε δύσκολη μέρα και το εκμεταλλευτήκαμε».

Τέλος, για τον ίδιο και την πρόοδό του, πρόσθεσε: «Εγώ καθημερινά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Τώρα αν είναι βδομάδα μου ή όχι δεν έχει σημασία. Πρέπει κάθε εβδομάδα να είσαι σταθερός στην απόδοση σου και να δουλεύεις σκληρά και να γίνεσαι καλύτερος».


0
SHARES