Στο Αιγάλεω για το 12 στα 12

0
skyline

H γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ φιλοξενείται αύριο (09/02, 17:00) στο Αιγάλεω από την τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική της Pre League στοχεύοντας στη νίκη ώστε να αυξήσει το σερί της στο 12 στα 12 και να φτάσει κοντύτερα στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου,, για να περάσει και στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Γιώργος Μπακοδήμος χωρίς προβλήματα τραυματισμών, “κατεβάζει” στην αποστολή: Κουντουρά, Μπελιά, Αντωνιάδη, Κουδούνα, Νομικού, Χάνα, Μπίσκου, Σπηλιωτοπούλου, Ράπτη, Διάλλα, Μασούρα, Καββαδία, Καραγκούνη.

H Φωτεινή Μπίσκου δήλωσε στο aek.gr: “Το παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι εξίσου σημαντικό με όλα τα προηγούμενα.Ξέρουμε ότι έχει μια δύσκολη έδρα και ότι είναι μία ιδιαίτερα μαχητική ομάδα. Εμείς όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από άλλη μία νίκη. Δουλεύουμε πολύ καλά στο γήπεδο και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Το Πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, δεν έχει τελειώσει τίποτα και χρειάζεται να επιδείξουμε υπομονή και επιμονή. Κάθε παιχνίδι είναι και ένα σκαλοπάτι για την κατάκτηση του στόχου της ανόδου. Γι αυτό χρειαζόμαστε και τον κόσμο στο πλευρό μας και τον περιμένουμε και αύριο δίπλα μας”.

(από:aek.gr)