Η νέα ταυτότητα που δίνει ο Καρέρα και η ΑΕΚ που αδίκησε τον εαυτό της!

0

Κιτρινόμαυρες Πτήσεις: Πολύ φορμαρισμένη επί Καρέρα η ΑΕΚ και βελτιωμένη αμυντικά, αφού τηρείται αυστηρά το πλάνο του Ιταλού. Με Ολυμπιακό να κινηθεί στο ίδιο μομέντουμ και να αποδείξει ότι δεν πρέπει να ξεγράφεται ποτέ. Η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν αδίκησε τον εαυτό της.

ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ πλάνο του προπονητή

Ο προπονητής, όπως έχουν πει και ορισμένοι παίκτες της ΑΕΚ, είναι αναμφίβολα επαγγελματίας και ήρθε για να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Βέβαια, είναι αδύνατον να διεκδικήσει θέση στη πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος λόγω της μεγάλης διαφοράς… αλλά η διαφορά στο αγωνιστικό πρόσωπο είναι χαώδης! Φρόντισε για τη μαχητικότητα των παικτών, το πρέσινγκ και το παιχνίδι… του κέντρου. Οι γραμμές είναι πιο κοντά γιατί ο Ιταλός γνωρίζει ότι οι περισσότερες ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, θα χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Γεμίζοντας το κέντρο, περιορίζει τη κόντρα και την αντίπαλη αριθμητική υπεροχή. Φαίνεται πως ο νέος προπονητής ήρθε διαβασμένος και έτοιμος να δώσει στην ΑΕΚ τη ταυτότητα που ψάχνει καιρό.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Γρήγορη ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά τα χαφ του δεν είναι τόσο δημιουργικά και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν οι ακραίοι. Ο Καρέρα δίνει μεγάλη βάση στην άμυνα και λογικά θα προσπαθήσει να διατηρήσει τις αποστάσεις και να μη… «κολλήσει» κανένας παίχτης της ΑΕΚ πάνω στους γρήγορους παίχτες του Ολυμπιακού γιατί έτσι θα φάει ντρίμπλα και ανοιχτούν χώροι. Γενικά, η Ένωση πρέπει να δείξει ένα σκληρό πρόσωπο και ότι δεν πρέπει να υποτιμάται από κανέναν… έστω κι αν είναι 13 βαθμούς πίσω. Και βέβαια για λόγους γοήτρου καθώς η ΑΕΚ έχει να κερδίσει ντέρμπι από το 2018.

ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ Η ΑΕΚ

Πάλι πρόχειρες λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν μπορεί ο Καρέρα να έκανε τη διαφορά σε τόσο καιρό χωρίς καν να έχει τους παίκτες που θέλει. Μήπως τελικά οι γνώσεις ορισμένων ήταν περιορισμένες; Μήπως πάλι η ΑΕΚ έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος; Μήπως τα… «παλτά» είναι καλοί τώρα; Όλα είναι θέμα της διοίκησης να φέρει τον κατάλληλο άνθρωπο να διαχειριστεί μία ομάδα… και μάλλον ο κατάλληλος ήρθε!

Υ.Γ Άμα το VAR κόλλαγε στην ΑΕΚ θα είχαμε Γ’ Παγκόσμιο…

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube