Παπαθεοδώρου: “Κάθε αγώνας είναι σημαντικός”

0
skyline

Στη συνέντευξη Τύπου στο τέλος του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Μπαντίρμα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε ότι υπάρχει κακή νοοτροπία. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι ουσιαστικά μετά από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, έχουν πιστέψει ότι είναι καλύτεροι, από αυτό που είναι στην πραγματικότητα.

Ο κόουτς της Βασίλισσας σχολίασε αρχικά: «Συγχαρητήρια στη Μπαντίρμα για τη νίκη αυτή. Την άξιζε. Έπαιξε με ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Για εμάς ήταν πολύ άσχημο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό, είναι η νοοτροπία και όχι το αποτέλεσμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι, αλλά ίσως ήρθαμε εδώ μόνο για… περίπατο και όχι για να παίξουμε μπάσκετ. Για αυτό η Μπαντίρμα σκόραρε 96 πόντους και έλεγξε το παιχνίδι».

Όσον αφορά στις περιστροφές της ΑΕΚ, ο Παπαθεοδώρου τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η νοοτροπία μας, είναι κακή το τελευταίο διάστημα. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια είναι διαφορετικός, από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έπειτα. Πιστέψαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είμαστε. Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε υποστεί ήττες. Τακτικά η Μπαντίρμα κυκλοφόρησε τη μπάλα. Δεν είναι μόνο οι περιστροφές, αλλά και η άμυνα, τα ριμπάουντ, το ένας εναντίον ενός. Ήταν όλα αυτά, η κακή νοοτροπία που είχαμε. Μένουν τρία παιχνίδια και κάθε αγώνας είναι σημαντικός».