Πρεμιέρα για το Πρωτάθλημα Rugby

0
skyline

Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα της Greek Rugby League Association κάνει αύριο (12/01, 13:15) η ΑΕΚ που υποδέχεται τυπικά, καθώς διοργανώνεται το σπουδαίο Rugby League Festival, τη Λάρισα στο γήπεδο Kifisos Soccer Club. Η “Ένωση” αγωνίζεται στον όμιλο της Ανατολής, όπου εκτός της Λάρισας, βρίσκονται οι Raiders και η Πάτρα.

Άπαντες στο στρατόπεδο του “Δικεφάλου” αναμένουν και τη στήριξη των φιλάθλων, που καλούνται να βρεθούν για ακόμα μία φορά στον πλευρό της ομάδας Rugby. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε live streaming μέσα από το κανάλι της Greek Rugby League Association.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα ανακοινωθεί από τον τεχνικό της ομάδας, Κωνσταντίνο Βαρτσάκη, λίγο πριν την αναμέτρηση.

Ο αρχηγός της “Ένωσης”, Δημήτρης Καλδέρης, δήλωσε στο aek.gr: “Αύριο είναι η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και παίζουμε με την ΑΕΛ. Εντός έδρας, αλλά σε ουδέτερο γήπεδο, λόγω της διοργάνωσης του Rugby League Festival. Με καινούρια δυναμική και με φόρα από πέρσι, πρέπει σε όλους να αποδείξουμε ότι ήρθαμε για να μείνουμε. Είμαστε έτοιμοι, προετοιμασμένοι με καινούρια αγωνιστική τακτική, αποφασισμένοι και με πάθος, μυαλο και ψυχή. Παράλληλα, θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας για ακόμα μία φορά για να μας στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει“.

(από:aek.gr)