Η άποψη σας μετράει: Ποιος ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας; (poll)

1
skyline

Τους τελευταίους μήνες, ζούμε τον πιο δύσκολο κατήφορο της διετίας στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ και μέχρι να φτάσουμε εδώ, συνέβησαν πολλά.

Για να τα μαζέψουμε και να καταλογήσουμε ευθύνες θα αναφέρουμε συνοπτικά το χρονικό:

2017-2018: Η ΑΕΚ με προπονητή τον Χιμένεθ παίρνει πρωτάθλημα και είναι φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος

Μετά τον τελικό, αποχωρεί ο Μανόλο Χιμένεθ για να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο.

Τέλη Μαΐου 2018 ανακοινώνει Ουζουνίδη. Με το ρόστερ να χτίζεται εντελώς λανθασμένα και με ατυχίες μέσα στη σεζόν, αλλά και με περίεργη πολιτική όσον αφορά τους Σιμόες, Μπακασέτα, Λαμπρόπουλο, ο Ουζουνίδης παραιτείται. Αναλαμβάνει ξανά ο Χιμένεθ, με διάθεση για μισό +1 χρόνο. Φτάνει η ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου, χάνει και τελειώνει ο Χιμένεθ ενώ αρχικά είχε ταξιδέψει στην Ισπανία με δεδομένο ότι παραμένει για ακόμα ένα χρόνο.

Ξαφνικά, εμφανίζεται το όνομα Καρντόσο. Ο Χιμένεθ ενημερώνεται ότι δεν θα είναι ο προπονητής της ομάδας τηλεφωνικώς(αν δεν κάνουμε σοβαρό λάθος) και αναλαμβάνει ο Πορτογάλος. Για να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι για “build-up” ακούγαμε. Τελοσπάντων, γιατί συγχύζομαι. Τελειώνει και ο Καρντόσο, που μέχρι να συμβεί αυτό η ORIGINAL και ο κόσμος είχαν εκραγεί με τις τραγικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Ήρθε ο Κωστένογλου ως υπηρεσιακός και βλέπουμε αυτή την ΑΕΚ. Μετά τα πρώτα δύο ματς του Νίκου Κωστένογλου, οι πιο ψύχραιμοι “έβλεπαν” ότι ο ενθουσιασμός θα φύγει και μετά από ενάμιση δύο μήνες η ΑΕΚ θα γινόταν ξανά προβληματική. Επαληθεύτηκαν…

Ξέρετε, πλέον ακούμε ότι δεν βοηθούν την ΑΕΚ τα αποτελέσματα να κερδίσει χρόνο ώστε να βρει προπονητή. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ (0-2 Τραμπζονσπόρ, διπλό σε Τρίπολη και Αγρίνιο) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ; (ήδη είχε τον Ίβιτς τ.δ.)

Γιατί πίστεψε τον Κωστένογλου…

Ψηφίστε και αφήστε το σχόλιο σας (αν επιθυμείτε κάτω από τον χώρο της δημοσίευσης).

*Για να κάνετε σχόλιο απαιτείται απλά ένα ονοματεπώνυμο και ένα mail.

Ποιος ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ;

View Results

Loading ... Loading ...