Διπλό ψυχολογίας επιδιώκει στο Ηράκλειο η ΑΕΚ!

0
skyline

Σήμερα (30/11, 19:30) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και θέλει μόνο νίκη για να αποκτήσει ψυχολογία και να κερδίσει χρόνο όσον αφορά το θέμα προπονητή. Πάντως, το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα.

Ο Νίκος Κωστένογλου πρέπει να τονώσει το ηθικό των παικτών, οι οποίοι «φοβούνται»… όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές. Η ΑΕΚ πρέπει να αποβάλλει τον φόβο και να παίξει… όπως έπαιξε στη Τρίπολη και στη Τραπεζούντα.

Στο αγωνιστικό, η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει τους: Χουλτ, Οικονόμου, Βράνιες, Μπακάκη, Γαλανόπουλο, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνη, Μάνταλο, Λιβάγια και Ολιβέιρα. Θα απουσιάσει από την ενδεκάδα ο Τσιγκρίνσκι καθώς τραυματίστηκε ξανά και οι Σιμόες-Παουλίνιο για λόγους τακτικής. Στον ΟΦΗ, απουσιάζουν οι: Βαζ, Μεγιάδο.

Το «Γεντί Κουλέ» θα έχει πολύ κόσμο και οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να πάρουν την νίκη για τους εαυτούς τους αλλά και για την ίδια την ΑΕΚ. Με μια νίκη σήμερα ο Κωστένογλου κερδίζει χρόνο στον πάγκο της ΑΕΚ και κερδίζει χρόνο και η ομάδα στην επιλογή του νέου προπονητή. Σημειώνεται πως δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της ΑΕΚ στο γήπεδο.