Παπαθεοδώρου: “Επιστρέψαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, είχαμε μείνει πίσω”

0

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη, με ”θύμα” τον Ηρακλή και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο θετικό αποτέλεσμα, σε μία δυνατή έδρα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στη σημασία της νίκης της ΑΕΚ στο Ιβανώφειο, ενώ τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, λόγω της πάντα δυνατής έδρας του Ηρακλή.

Επίσης, σχολίασε τις απουσίες της ομάδας του, αλλά και τον έλεγχο του ματς, που παρέμεινε στα χέρια των παικτών του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

”Είναι μια σημαντική νίκη. Επιστρέψαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί είχαμε μείνει αρκετά πίσω. Ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά και πήραμε μια πολύτιμη και σημαντική νίκη. Ο Ηρακλής είναι ομάδα που στηρίζεται πάντα στην έδρα του, ο κόσμος πάντα δημιουργεί μία πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα και γι’ αυτό αποκτά για εμάς μεγάλη σημασία η σημερινή νίκη. Μάθαμε τελευταία στιγμή ότι δεν παίζει ο Ντάριους Γκάρετ. Οι απουσίες είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Είχαμε να διαχειριστούμε τις δικές μας απουσίες, αλλά τέλος καλό όλα καλά”.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube