Παπαθεοδώρου: Οι δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Άντβερπ

0
skyline
Αύριο είναι η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Άντβερπ στο ΟΑΚΑ στις 19:00 για το BCL κι ο κόουτς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, σχολίασε την ανάγκη της ομάδας να επιστρέψει στις νίκες, ενώ τόνισε ότι υπολογίζει τον Τολιόπουλο όπως όλους τους παίκτες του.
 
 

«Η ομάδα παίζει παιχνίδι κάθε τρεις μέρες και πρέπει να αφήνει πίσω της ό,τι συμβαίνει. Έχουμε μπροστά μας το τρίτο ματς στην Ευρώπη. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε το παιχνίδι»

«Το κλίμα μεταβάλλεται ανάλογα την εμφάνιση και το παιχνίδι, αλλά αυτό πρέπει να διαρκεί λίγο, είτε είσαι ενθουσιασμένος είτε όχι. Αυτό πρέπει να είναι το κλίμα, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, εμείς πρέπει να επανέλθουμε στις καλές».

Για την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης:

«Αύριο έχουμε παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα. Επιστρέφουν οι δύο τραυματίες μας και ελπίζω αύριο να παρουσιαστούμε σε επίσημο παιχνίδι όλοι μαζί. Δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Συνεχίζουμε την δουλειά. Αν και όταν υπάρξει κάτι, θα έχετε ενημέρωση. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, είμαστε εδώ και δουλεύουμε για να βρούμε τον σωστό ρυθμό και την σωστή κατεύθυνση».

Για τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και τις ήττες:

«Όταν κερδίζεις στην Χάποελ για 38 λεπτά ή όταν ελέγχεις το ματς με το Περιστέρι για 39 λεπτά, δεν μπορείς να πεις ότι δεν έπαιξες καλά. Όταν στην Ευρώπη έχεις κερδίσει την Ορτέζ με 20 πόντους, δεν έχεις παίξει άσχημα. Όταν κερδίζεις στην Λήμνο για 38 λεπτά, δεν μπορείς να έχεις παίξει άσχημα. Είχαμε μία πολύ κακή εμφάνιση στο τελευταίο ματς και ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να παίζουμε και να κερδίζουμε. Είμαστε σε μία ομάδα που ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις. Πρέπει να βρούμε καλύτερο ρυθμό στην άμυνα και στην επίθεση.

Τα ματς διαρκούν 40 λεπτά, δεν τελειώνουν στο 37΄. Τώρα αυτά είναι παρελθόν. Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας, ξέρουμε τα λάθη μας. Η εμφάνιση στο Ρέθυμνο ήταν απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη, δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς με τον σωστό τρόπο».

Για το περιστατικό με τον Τολιόπουλο:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Τον Τολιόπουλο τον έχω φέρει εγώ στην ομάδα, οπότε τον υπολογίζω κανονικά, όπως και όλους τους παίκτες της ΑΕΚ».