Σκάνδαλο: Δεν θα παρέχει VAR στον δεύτερο γύρο η Nova!

0
skyline

Παρά τη συνάντηση που έγινε με την ΕΠΟ, η NOVA φέρεται να επιμένει στο αίτημα για τον «απεγκλωβισμό» της από το VAR, δηλαδή για την παύση της παροχής της εικόνας του αγώνα στο «κέντρο επιχειρήσεων» του VAR, χωρίς την οποία το VAR δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Η NOVA επρόκειτο να στείλει επιστολή στην ΕΠΟ στην οποία θα δηλώνει, ότι επειδή «δυσφημείται» από τις δηλώσεις που γίνονται μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου επιθυμεί να πάψει να παρέχει την εικόνα της μετάδοσης των αγώνων της Σούπερ Λιγκ 1, που μεταδίδει στο VAR.

Με αυτόν τον τρόπο πλέον η συνδρομητική τηλεόραση δημιουργεί μείζον ζήτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς η παροχή άλλης εικόνας από άλλο πάροχο θα κοστίσει… τον κούκο αηδόνι σε ΕΠΟ-Super League που μοιάζει απίθανο να αποδεχθούν τέτοιου είδους κόστος.

Αυτό συνεπάγεται ότι όσο επιμένει η συνδρομητική τηλεόραση, η χρήση VAR στον β’ γύρο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα υπάρξει. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που επιθυμούν σφόδρα μία τέτοια εξέλιξη και άλλες που θα εναντιωθούν κάθετα…

 

Πηγή: sdna.gr