Για τον Βράνιες ο “εξάψαλμος” και το “ντου” στα Σπάτα από τον Ίβιτς!

0

Σύμφωνα με αποκάλυψη της “Sportday”, ο Ίλια Ίβιτς παρευρέθηκε στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων στα Σπάτα προκειμένου να τονίσει ζητήματα πειθαρχίας με αφορμή τις “παρασπονδίες” του .

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς πέρασε αυστηρά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές λέγοντας τους πως η Ένωση δεν θα ανεχτεί κακές συμπεριφορές και παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού. Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα θέματα πειθαρχίας να ξέρετε ότι δεν περνάει τίποτα χωρίς να επιβάλλεται ο κανόνας λειτουργίας της ομάδας. Απαγορεύεται το οποιοδήποτε πρόβλημα σε πειθαρχικό επίπεδο. Απαιτώ και θα διαπιστώσετε ότι έχω τον τρόπο να το επιβάλλω, να τηρούνται όλα όσα υπάρχουν ως κανόνες λειτουργίας και πειθαρχίας. Πρόκειται για ένα κομμάτι στο οποίο, τόσο εγώ, όσο και ο προπονητής σας, δίνουμε μεγάλη σημασία. Μεγαλύτερη και από την όποια αγωνιστική αξία ενός ποδοσφαιριστή”.

Αν και ο Ίλια Ίβιτς δεν αναφέρθηκε σε ονόματα, σύμφωνα με την “Sportday”, ο λόγος για τον οποίο ο τεχνικός παρευρέθηκε στην προπόνηση και τα “έψαλε” στους παίκτες ήταν με αφορμή τον Βράνιες, που υπέπεσε σε ένα από τα πειθαρχικά παραπτώματα, που έχει ορίσει η ομάδα. Μάλιστα, πέραν του Βράνιες, ο Ζεράλδες έχει επίσης παραβιάσει πειθαρχικό κανόνα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Πορτογάλος είχε ξεκινήσει τα νυχτοπερπατήματα.

 

 

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube