“Στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου”

0
skyline

Σήμερα το πρωί στο Δίστομο,σε ένα κλίμα γεμάτο αναμνήσεις και ιστορικές συναντήσεις,πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τη μνήμη του Λουκά Μπάρλου.Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από το θάνατό του 23ου Προέδρου της ΑΕΚ και ήταν όλοι εκεί για να τον τιμήσουν.Η οικογένειά του,φίλοι,συγγενείς,κόσμος και σπουδαίες προσωπικότητες,μεταξύ αυτών και ο Μίμης Παπαϊωάννου,η παρουσία του οποίου προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που συναντήθηκε Ο Θωμάς Μαύρος με τη σύζυγο του Λούκα Μπάρλου,Νόνη Μπάρλου.

Οικοδεσπότης ήταν ο δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας και Αντικύρας κ. Γιάννης Σταθάς.Την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Ανδρέας Δημάτος ο οποίος ήταν και ο συντονιστής της εκδήλωσης.Ο πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης και ο Λάκης Νικολάου.

Χαιρετισμοί διαβάστηκαν από τους: Δημήτρη Μελισσανίδη, Αλέξη Αλεξιου,Ερασιτεχνική ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μίμη Δομάζο και από ΣΦ ΑΕΚ Αθηνών,όπου ο Μπάρλος ήταν εκ των ιδρυτών.

Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό οι: Σταμάτης Παπασταμάτης, Λάκης Νικολαου, Δημήτρης Στρατούλη (πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του ΛΑΕ), Στέλιος Σεραφείδης (Πρόεδρος παλαίμαχων ΑΕΚ), Στέλιος Σεραφείδης, Θωμάς Μαύρος, Νίκος Πανταζης, Αλέκος Μαργαρίτης (φίλαθλος) και Ελευθερία Πανταζή.

Από παίκτες ήταν: ο Μιχάλης Συμιγδάλας, ο Μπάμπης Ψιμόγιαννος, ο Θωμάς Μαύρος, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία και του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ένθερμου ΑΕΚτζή Βασίλη Σαραντίτη.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο παίχτηκε το βίντεο αφιέρωμα με τη ζωή του ”Θείου Λουκά”, το οποίο επιμελήθηκε η κ. Παπασταμάτη και το AEK TV.