Πρώτος στόχος το αριστερό εξτρέμ

0

Ο Ίλια Ίβιτς στο διάστημα που βρίσκεται στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, έχει διαπιστώσει ότι η ομάδα “πάσχει” στην θέση του αριστερού εξτρέμ και προσανατολίζεται να είναι αυτή η πρώτη διορθωτική κίνηση που θα γίνει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Μία θέση που παραμένει κενή ουσιαστικά από το μακρινό 2016, όταν και την κάλυψε επαρκώς για τελευταία φορά κανονικός αριστερός εξτρέμ, ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Από τότε έχουν γίνει διάφορα πειράματα για να καλυφθεί το κενό αλλά κανένα δεν ήταν αρκετό για να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει.

Κάποια από αυτά είναι η χρησιμοποιήση του Μάνταλου εκεί, ο οποίος όμως δεν έχει τα στοιχεία που απαιτεί η θέση, κάτι που έχει φανεί πολλές φορές κυρίως στα ντέρμπι, ενώ και ο ίδιος αρέσκεται, όπως εχει αναφέρει, να αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό. Ένα άλλο ήταν η αλλαγή του σχήματος σε 3-5-2 προωθώντας τα ακραία μπακ, αλλά και αυτό δεν είχε πάντα αποτέλεσμα.

Επιπλέον, η ομάδα λόγω των πολλών “δεκαριών” που είχε μαζέψει (για κάποιο ανεξήγητο λόγο) στο ρόστερ της και το γεγονός πως έπρεπε κάπως να του χωρέσει όλους στην ενδεκάδα, ουδέποτε ψάχτηκε σοβαρά για να φέρει κάποιο αριστεροπόδαρο εξτρέμ που θα έκανε την διαφορά στο επιθετικό κομμάτι.

Το έμπειρο μάτι του νέου Τεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ έχει εντοπίσει εξ αρχής το πρόβλημα και όλα δείχνουν πως η Ένωση θα κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να καλύψει αυτή την “τρύπα” του ρόστερ που υφίσταται εδώ και χρόνια, αρκεί φυσικά να βρεθεί και η κατάλληλη περίπτωση ποδοσφαιριστή. 

 

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube