Όλοι μαζί στηρίζουμε τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

0

Διπλής σημασίας κρίνεται ο αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ με τα Βριλήσσια στη Νέα Φιλαδέλφεια.Αρχικά,είναι το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για τη σεζόν και τα κορίτσια χρειάζονται όλην την πιθανή στήριξη του κόσμου για να τις εμψυχώνει. Όμως,το σημαντικότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι η στήριξη που μπορεί να προσφέρει ο καθένας από μας στο μικρό αγγελούδι Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Οπότε όλοι οι οπαδοί της Ένωσης πρέπει να δώσουν το παρών,αφού τα έσοδα από τα εισητήρια του αγώνα θα διατεθούν στον ”αγώνα στήριξης” του μικρού μαχητή.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι ένα παιδί 18 μηνών που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, μια σπάνια ασθένεια, το κόστος θεραπείας της οποίας είναι υπέρογκο και η ΑΕΚ δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της ενδιαφέρον,στηρίζει τη μάχη αυτου του παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα: 

«Η ΑΕΚ πιστή στις αξίες και τα ιδανικά της από καταβολής της ιδρύσεως του Συλλόγου, στέκεται στο πλευρό του μικρού μαχητή της ζωής Παναγιώτης-Ραφαήλ και καλεί ολόκληρο το φίλαθλο κόσμο να πράξει το ίδιο.

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι εισπράξεις του αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τον ΦΟ Βριλησσίων το Σάββατο 19 Οκτωβρίου που θα διεξαχθεί στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας στις 18:45, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την κάλυψη ενός μόλις απειροελάχιστου μέρους θεραπείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είναι ένα παιδί 18 μηνών που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, μια σπάνια ασθένεια, το κόστος θεραπείας της οποίας είναι υπέρογκο.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε στην τιμή των 5 ευρώ από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) την Παρασκευή (09:00-20:00), καθώς και την ημέρα του αγώνα έξω από το γήπεδο.

Παράλληλα οποιοδήποτε άλλο ποσό δωρεάς πέραν της συμβολής με την αγορά του εισιτηρίου, είναι ευπρόσδεκτο και είμαστε εκ των προτέρων όλοι ευγνώμονες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το μικρό μαχητή της ζωής!»

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube