Λουκάς Μπάρλος: Το Σάββατο η τιμητική εκδήλωση

0
skyline

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 20 έτη από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο 23ος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ, μεταξύ 1974 και 1981,Λουκάς Μπάρλος. Ωστόσο, αύριο το Σάββατο (19/10) στο Νεκροταφείο Διστόμου,στις 11:30,θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση προς τη μνήμη του.Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα απευθύνει χαιρετισμό,ενώ στους ομιλητές θα είναι οι Σταμάτης Παπασταμάτης (αντιπρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτσμού) και Παντελής Νικολάου.

Το δελτίο Τύπου της εκδήλωσης

Τιμητική εκδήλωση στην μνήμη του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ και τέκνο του Διστόμου, Λουκά Μπάρλου, συνδιοργανώνουν η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού του Δικεφάλου και ο Δήμος Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατό του, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ. στο Νεκροταφείο Διστόμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, παρουσία της συζύγου του κ. Νόνης Μπάρλου και  με την συμβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

  • Τρισάγιο στον Τάφο του Λουκά Μπάρλου στο Νεκροταφείο Διστόμου.
  • Ειδική Εκδήλωση στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Διστόμου όπου θα απευθύνουν χαιρετισμό παράγοντες της Ένωσης, ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς και προσωπικότητες που βίωσαν την πορεία της ΑΕΚ επί της Προεδρίας του.

Παράλληλα θα λειτουργεί φωτογραφική έκθεση με σχετικό υλικό που παραχώρησε η κ. Αγγελική Αρκάδη, ενώ τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ανδρέας Δημάτος .

Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας 

Ιωάννης Σταθάς