Ίλια Ίβιτς: Η αυστηρή ομιλία του στους παίκτες της ΑΕΚ

0

Ο Ίλια Ίβιτς ως σοβαρός και σωστός επαγγελματίας, όπως άλλωστε αρμόζει και κατ’επέκταση στην ΑΕΚ, βλέποντας ορισμένες καταστάσεις αποφάσισε να πάρει τα ηνία και να αναλάβει ο ίδιος προσωπικά να λύσει τα όποια προβλήματα υπάρχουν στα αποδυτήρια και μη. Στη χθεσινή προπόνηση μπήκε στα αποδυτήρια και σε έντονο ύφος μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ.

Τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει σωστή συμπεριφορά και αρμονία εντός και εκτός Σπατών,ενώ απαίτησε τον επαγγελματισμό από όλους τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.Η πράξη αυτή του τεχνικού διευθυντή,καθώς και όλων των υπόλοιπων ενεργειών που εκτελεί καθημερινά,όπως τα μεταγραφικά δηλώνουν συνέπεια, πειθαρχία και τη σοβαρότητα του ρόλου του,αφού δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια λάθους.

Όπως έκανε και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έτσι κι ο Ίβιτς βρίσκεται καθημερικά στα Σπάτα,αλλά με μια διαφορά.Μιλάει με όλους τους παίχτες είτε ατομικά, είτε ομαδικά και δε διστάζει ή φοβάται όταν κρίνει ότι πρέπει να μιλήσει.Δε τους χαϊδεύει τα αυτιά,ούτε στέκεται απαθής,όταν η κατάσταση ξεφεύγει ή σοβαρεύει.Είναι παρών σε όλα κάθε στιγμή.Σε αντίθεση με τους προκατόχους του Μαϊστόροβιτς και Μιλοβάνοβιτς έχει την εποικινωνία και τη σχέση που απαιτείται.

Παράλληλα, έχει το νου του στους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και στην κίνηση της αγοράς,ώστε να καλύψει όλα τα κενά της ομάδας. Εκτελεί, δηλαδή καθημερινά δεκάδες ενέργειες,προκειμένου να είναι πλήρης σε όλους τους κλάδους που μπορεί να προσφέρει,πέρα των βασικών αρμοδιοτήτων του.

Τέλος,αξίζει να σημειωθεί ότι έχει άψογη σχέση με τον προπονητή της ΑΕΚ, Νίκο Κωστένογλου και τα υπόλοιπα στελέχη του τμήματος.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube