Αγωνιστικός χώρος στολίδι για …γουρούνια και πρόβατα!

0
skyline

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

Ώραιο σήμερα θέαμα είδαμε στο όμορφο γήπεδο της Λάρισας. Σε ένα γήπεδο άρτια προσεγμένο με αγωνιστικό χώρο ιδανικό για να κυλιούνται γουρούνια να τρώνε χόρτο τα πρόβατα και να αρμέγουν τις αγελάδες.

Ξαφνικά εμφανίστηκαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές με κιτρινόμαυρα να παίξουν μπάλα, θέλοντας να χαλάσουν το όμορφο θέαμα που είχε προηγηθεί από τα συμπαθή ζώα. Το προσπάθησαν εν μέσω “ξύλου” αλλά δεν τους βγήκε..

Σε αυτό συνετέλεσε και ο προπονητής Κωστένογλου με διάφορα λάθη αλλά και ακαταλαβίστικες ενέργειες. Λάθος πάλι η επιμονή στο σύστημα 3-5-2 , με πάλι χωρίς εξτρέμ!! Ο Ολιβέιρα δεν βγαίνει ποτέ (εκτός αν είχε πρόβλημα ) όταν έχεις να αντιμετωπίσεις κριάρια και κατσίκια αφού χρειάζεται για να γεμίσει η περιοχή Μετά βάζει τον Ζεράλδες και το γυρίζει πρόσκαιρα σε 4-2-3-1 και μετά κάνει την αλλαγή του Μάνταλου με τον Οικονόμου (που δεν την κατάλαβε κανένας) και το γυρίζει παλι σε 3-5-2.

Δεν θέλω όμως να ασχοληθώ καθόλου με την παρωδία που είδαμε αλλά να επιστρέψω στο βασικό θέμα , και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους υπεύθυνους που δίνουν άδεια για να υπάρχουν τέτοια βοσκοτόπια , και να βλέπουμε αυτό το όμορφο θέαμα.

Γιατί όπως και να το κάνουμε το να έχει χτιστεί ένα γήπεδο με θέσεις ώστε να μπορεί κάποιος να παρακολουθεί , αγροτικές εργασίες ή την παρέλαση και την βοσκή διάφορων ζώων , είναι κάτι το πρωτότυπο , και πιστεύω να το δούν στην Ευρώπη και να υπάρχει τιμητική διάκριση μια πλακέτα ρε παιδί μου στους ανθρώπους που έχουν προσφέρει αυτό το μοναδικό θέαμα που έχουν την τύχη να χαιρόμαστε βλέποντας το, μόνο εμείς οι πολιτισμένοι, διορατικοί και έξυπνοι Έλληνες.

ΥΓ: Δόθηκε 1 λεπτό καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο και 3 λεπτά στο δεύτερο!! Και πολλά ήταν… Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου διακοπές, φαόυλ έγιναν ελάχιστα , υπήρχε καταπληκτικός ρυθμός στις λακούβες και το τόπι γενικά πήγαινε πάνω – κάτω στο βοσκοτόπι, εξού και η ονομασία της λέξης βόσκο – τόπι.

ΥΓ.2: Αυτός τον Ουάρντα πάντως σήμερα θα τον ζήλεψαν και οι κλόουν .Τέτοια λάσπη που έφαγε και τόσα καραγκιοζιλίκια μαζεμένα δεν πρέπει να έχουν ξαναδεί ούτε σε τσίρκο! Τυχεροί οι θεατές σήμερα..

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter