Διευθυντής επικοινωνίας ΠΑΟΚ: “Ας ανοίξουν οι κάμερες να δούμε…”

0
skyline

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, τοποθετήθηκε μέσω facebook και απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με το… τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

«Παρακολουθώντας τους έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων χθες στο ΟΑΚΑ, υπέθεσα πως η ισοπαλία -έστω και με τη βοήθεια της διαιτησίας όπως συνηθίζουν ειδικά στα μεταξύ μας παιγνίδια-, θα τους καθιστούσε πιο σοβαρούς και μετριοπαθείς.

Η εκδοχή που έδωσαν για την έκθεση του διαιτητή κ. Κλόσνερ, αποδεικνύει πως υπάρχουν φορές που η κατάσταση ευθυμίας, οδηγεί σε παραισθήσεις.

Προάγγελος ήταν οι διαρροές τους από το μεσημέρι σε φιλικά ΜΜΕ, που παρουσίαζαν το γιουρούσι στα αποδυτήρια και τα γαλλικά, ως έκφραση παραπόνων.

Η έκθεση του Ελβετού διαιτητή, αναφέρεται ξεκάθαρα σε επίθεση και εισβολή στα αποδυτήρια, στιγματίζοντας παράλληλα την έλλειψη προστασίας από τους αστυνομικούς, που έπαιζαν το ρόλο συνοδού των εισβολέων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο 4ος χρειάστηκε περίπου ένα λεπτό για να απομακρύνει τους εισβολείς οι οποίοι στεκόντουσαν από πάνω του.

Οι περιγραφές που ο καθένας μπορεί να εικονογραφήσει, βαφτίστηκαν από την ΠΑΕ των εισβολέων ως κόσμια διαμαρτυρία!!!

Κι όλα αυτά χωρίς αιτία, αφορμή ή κάποια συγκεκριμένη φάση στην οποία θεώρησαν πως αδικήθηκαν και μοναδικό «αίτημα» το αόριστο «δώσε κάνα φάουλ».

Κρίνοντας από παλιότερες απειλές του ίδιου πρωταγωνιστή για πνίξιμο με κασκόλ, καταλήγουμε πως κάθε συμπεριφορά που δεν απειλεί με αποχώρηση από τα εγκόσμια, ερμηνεύεται ως κόσμια.

ΥΓ. Προ διετίας ο ΠΑΟΚ είχε δώσει στη δημοσιότητα video από τα αποδυτήρια της Τούμπας, θα ήταν πολύ απλό να κάνουν το ίδιο, ώστε να τεκμηριωθεί το κόσμιο των αντιδράσεών τους.

ΥΓ.1. Να μας εξηγήσουν επίσης για ποιο λόγο μετά το τέλος του αγώνα ζήτησαν συγνώμη, αφού η διαμαρτυρία τους ήταν κόσμια…».

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube