Σκάνδαλο με Λίβερπουλ και Σίτι

Ένα σκάνδαλο που είχε συμβεί το 2013 αποκαλύπτουν οι βρετανικοί Times και αφορά ένα «χακάρισμα» της Λίβερπουλ στο σύστημα scouting της Μάντσεστερ Σίτι.

0
skyline

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, πριν από έξι χρόνια οι άνθρωποι της Σίτι είχαν υποψίες ότι το ηλεκτρονικό σύστημα scouting που διαθέτουν, είχε «χακαριστεί».

Οι Πολίτες για τον λόγο αυτό είχαν προσλάβει κάποιους ειδικούς, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνα και ανακάλυψαν ότι υπάλληλοι της Λίβερπουλ βρίσκονταν πίσω από την κατασκοπία.

Η Λίβερπουλ «χακάροντας» το σύστημα της Σίτι είχε καταφέρει να την κατασκοπεύει συλλέγοντας πληροφορίες για τα παιχνίδια, τα μεταγραφικά και οτιδήποτε αφορούσε το scouting των «Πολιτών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο από τα άτομα που εμπλέκονταν πίσω από αυτό το σκάνδαλο αποτελούσαν πρώην υπαλλήλους της Σίτι, η οποίοι είχαν πάρει… μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

Όπως αποκαλύπτουν οι Times, έπειτα από την καταγγελία της Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ είχε υποχρεωθεί να πληρώσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου λιρών στους Πολίτες προκειμένου να κλείσει οριστικά η υπόθεση.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube